Neiskusan1991
Well-known member
Jesi razmišljao da postaneš muški žigolo?Nego recite vi meni kako da se natjeram učiti njemački
Valja bježati odavde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi razmišljao da postaneš muški žigolo?Nego recite vi meni kako da se natjeram učiti njemački
Valja bježati odavde
MOJ OMILJENI BALKSNSKI SPECIJALITETNek kulen napravi veliš i nazove ga čunetina![]()
Aj nemoj, oseti se, samo se ne računa sa žastitomOtrov se čuva u malim dozama Ivane.
Zato mene eskort dame vole, ni ne osjete ga, a para kapa![]()
Hvala ti sestroMOJ OMILJENI BALKSNSKI SPECIJALITET
Aj nemoj, oseti se, samo se ne računa sa žastitom
Što si se uopće raspitivao za moju čunu, zar si peder?Ma nebi to niko, čujem da ti je skvrčen, kako ti to i drkaš a kamoli jebeš, ti si pravi tehničar
Ako ti tako kažeš onda mora da je istinaJoj što te slaga![]()
Ma prcam te maloAko ti tako kažeš onda mora da je istina![]()
Sve u redu prijatelju, ne ljutim se, dobre sam volje danasMa prcam te malo
Kad te cura provali da si bio kod crystal samo kažeš sa zaštitom se ne računaMOJ OMILJENI BALKSNSKI SPECIJALITET
Aj nemoj, oseti se, samo se ne računa sa žastitom
Moze li brojDjevojka studentica u B.Luci pruza usluge druzenja bio provjereno 150km sat
Samo konkretna razmjena...
Moze li kontak! HvalaIma li neko nesto konkretno za Doboj? Dajem provjerenu osobu za isto tako provjerenu
Broj?Čelinac, prizemlje kuće, masažni studio, djevojka 28 godina, pola sata masaža leđa, butina, drkicaugodno i korisno
Ja dajem 200 e samo da sw javiMoze li broj
Javi se u ppPozz svima ima li neko nesto mladje za Sarajevo/Tuzla/Zenica da nije sa oglasa da napravimo dobru razmjenu, moze i Banja Luka samo neka me zaobidju ovi sto daju svoje brojeve i sto traze broj za nista. Samo razmjena !! Imam 2 cure nisu sa oglasa jedna Sarajevo jedna Banja Luka
Veruj mi, ta cura se ubila za tebe, sve preporukeJel ko bio u Dore u Mostaru??
Definitivno,sve preporukeVeruj mi, ta cura se ubila za tebe, sve preporuke
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |