BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Bio maloprije u BL kod Anite, Pamele Pamelo i Aline njih dve su zajedno na gajbi. Sta reci to nisu one dve sa sajta to su takva dva krampa malo je reci. Nemojte se smarati dopisivanjem sa njih dve nije vrijedno. Ipak ko hoce cijena moze dole, ja vala ne bi ni dzabe da mi daju.
 
Raja, nedavno sam bio kod djevojke iz Čelinca koja radi masaže, ranije ste pisali o njoj, pa evo utisaka... Djevojka već nekoliko mjeseci ne radi u Čelincu nego u Banja Luci (Vrbanja), lokacija je u prizemlju kuće u blizini škole što mi se iskreno i ne sviđa, više volim ove aktivnosti obavljati u malo urbanijem mjestu ali dobro, sam prostor je ok. Djevojka je prosječnog izgleda, oko 30 godina. Dogovor je lak, ja sam joj pisao na Facebook. Što se tiče same usluge radi fantastičnu masažu jako profesionalno uz koju možete dobiti happy and. Tako da, po meni, ovo ne možemo ni nazvati erotskom masožom jer djevojka nije u nekom seksi rublju, čak naprotiv, obučena je onako kao da je na pijacu krenula (trenerka i prsluk), nema dodirivanja, nema neke kuplerajske atmosfere... Tako da bih ja ovo na zvao klasična masaža uz koju gratis dobijete hand job ako želite. Za mene najveći plus što klasičnu masažu odradi fenomenalno, djevojka je baš profesionalac za klasične masaže, fantastično masira. Za uslugu koju pruža jako je povoljna - 50KM 45 min i 100KM 90 min, što je po meni jako povoljno jer su to cijene klasičnih profesionalnih masaža što i ona radi + dobijete hand job.
Lokacija: 5/10
Komunikacija 9/10
Izgled: 7/10
Cijena: 10/10
Usluga: 8/10
Njena komunikacija i harizma 8/10
Sve u svemu vrijedi otići, ja ću definitivno ponoviti, pogotovo ako ste ljubitelji klasičnih masaža ovo je win/win ponuda.
Bilo bi lijepo kada bi ova djevojka malo poradila na vizualnu, ako već ne masira u seksi rublju da to bude baš u trenerici i prsluku, malo neka šminka i tako.

Druga djevojka koja povremeno dolazi u Banja Luku je Marina koja redovno radi kod Hifa pumpe u Sarajevu ali dolazi sigurno 5-6 puta godišnje u BL na po nekoliko dana. Ono što ova djevojka radi definitivno je više erotska nego klasična masaža...radi ona vama i klasičnu masažu ali je to amaterski. Masira u seksi rublju, možete milovati grudi i guzu, pusti neku erotski muziku na telefonu i napravi jebačku atmosferu u sobi (jer ona radi i neke dominacije koga zanima, ali ja to nisam probao). Najveća mana kod Marine je za mene izgled, ima oko 45 godina i djeluje fizički prilično potrošeno. Skuplja je nego djevojka iz Čelinca
Komunikacija: 9/10
Izgled: 3/10
Cijena: 5/10
Usluga: 6/10
Ako vam je baš do erotske masaže a nemate drugu opciju, i nije vam fizički izgled pretjerano bitan, možete probati. Ovako je raja i jako prijatna osoba.

Ako moram da biram između ove dvije gospođe, to bi definitivno bila djevojka iz Čelinca.

I da, nemojte mi tražiti brojeve telefona jer nemam običaj ovdje javno pisati brojeve. Djevojku iz Čelinca možete pronaći na Facebook-u pod "Masaže Čelinac", samo je njen nalog pod tim nazivom tu joj možete pisati i ona vam pošalje telefon, a Marina se oglašavaju na Cityoflove kao Marina Domina, tamo napiše kada je u Banja Luci, a možete je i nazvati da vidite kada planira dolazak u Banja Luku.

Što se tiče Banja Luke moj sljedeći pik je Snježana, pa pišem utiske, a ako neko ima neku drugu dobru preporuku za BL možete mi pisati u poruke. Inače, nisam iz Banja Luke pa mi je ovo usputna aktivnost kada sam u tom kraju.

Pozdrav braćo 🫡
 
Pozdrav ekipa, jel kome poznata ova +387603319862 navodno radi u Tuzli, da li je ko dogovorio i išao?
Hvala.
Meni je bila arogantna i nisam ni isao...ranije jednom pisao htjeo je nazvat...kaze samo da pisem preko vibera, ja kontao prevara i nisam ni otiso..., poslije od poznanika cuo da je o.k.., ja se javio ona pocela nesto srärst ja je otjero u PM...ranije je bila 150 KM sad trazi 200 KM onde je preko puta Bingo City Centar
 
Meni je bila arogantna i nisam ni isao...ranije jednom pisao htjeo je nazvat...kaze samo da pisem preko vibera, ja kontao prevara i nisam ni otiso..., poslije od poznanika cuo da je o.k.., ja se javio ona pocela nesto srärst ja je otjero u PM...ranije je bila 150 KM sad trazi 200 KM onde je preko puta Bingo City Centar
Isto tako i meni, odvratna arogantna, ubila mi želju za sexom odma...nebi ni otišao, hvala na odgovoru drug...pozdrav😁
 
Isto tako i meni, odvratna arogantna, ubila mi želju za sexom odma...nebi ni otišao, hvala na odgovoru drug...pozdrav😁
Ja doso pred vrata kaze hajde gore na cetvrti sprat, ja je pitam sta pise na interfonu i koji je br stana...ona nesto pocela srat izgleda da ne vidim pravo ime 😅 i ona arogantna pocela srat ja se vratio s vrata..., poslije zvala sa negob drugog broja ja se nisam htjeo javit 🤣
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh