Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gdje je granica između normalnog i perverznog ?Šta ste naj perverznije radili sa prostitutkom?
Šta ti nisi ?!Šta ste naj perverznije radili sa prostitutkom?
Majstore, tebe mogu da kupim, nema veze što si i'Saraj'va...A znali smo da si siromah..hahah
Nemas ti pare za ono sto ja i burazer crtamoMajstore, tebe mogu da kupim, nema veze što si i'Saraj'va...
Ajd što ti je burazer neinteligentan, pa su mu u kratko vrijeme izbrisana 2 profila, ali ti ovdje pokazuješ isti nivo IQ-a kao i on. Sve i da ti nacrtam koliko si tupav nećeš skontat.
Meni je bila arogantna i nisam ni isao...ranije jednom pisao htjeo je nazvat...kaze samo da pisem preko vibera, ja kontao prevara i nisam ni otiso..., poslije od poznanika cuo da je o.k.., ja se javio ona pocela nesto srärst ja je otjero u PM...ranije je bila 150 KM sad trazi 200 KM onde je preko puta Bingo City CentarPozdrav ekipa, jel kome poznata ova +387603319862 navodno radi u Tuzli, da li je ko dogovorio i išao?
Hvala.
Isto tako i meni, odvratna arogantna, ubila mi želju za sexom odma...nebi ni otišao, hvala na odgovoru drug...pozdravMeni je bila arogantna i nisam ni isao...ranije jednom pisao htjeo je nazvat...kaze samo da pisem preko vibera, ja kontao prevara i nisam ni otiso..., poslije od poznanika cuo da je o.k.., ja se javio ona pocela nesto srärst ja je otjero u PM...ranije je bila 150 KM sad trazi 200 KM onde je preko puta Bingo City Centar
Perverzno : pljuvanje u usta, davljenje, bičevanje sa vezanjem, polovični fistingGdje je granica između normalnog i perverznog ?
Ja doso pred vrata kaze hajde gore na cetvrti sprat, ja je pitam sta pise na interfonu i koji je br stana...ona nesto pocela srat izgleda da ne vidim pravo ime i ona arogantna pocela srat ja se vratio s vrata..., poslije zvala sa negob drugog broja ja se nisam htjeo javitIsto tako i meni, odvratna arogantna, ubila mi želju za sexom odma...nebi ni otišao, hvala na odgovoru drug...pozdrav
kako se radi "polovicni fisting"? ne da me zanima nego gorim od zelje da skuzim tu logistikuPerverzno : pljuvanje u usta, davljenje, bičevanje sa vezanjem, polovični fisting
A tako što sam uvalio sve do palca u šupak jojkako se radi "polovicni fisting"? ne da me zanima nego gorim od zelje da skuzim tu logistiku
Išao si sa njom na mesuŠta ste naj perverznije radili sa prostitutkom?
Da činilo mi se da ćeš se samozapalitIšao si sa njom na mesu
nije mi bilo lako iskrDa činilo mi se da ćeš se samozapalit
Odakle je cupi?Meni je bila arogantna i nisam ni isao...ranije jednom pisao htjeo je nazvat...kaze samo da pisem preko vibera, ja kontao prevara i nisam ni otiso..., poslije od poznanika cuo da je o.k.., ja se javio ona pocela nesto srärst ja je otjero u PM...ranije je bila 150 KM sad trazi 200 KM onde je preko puta Bingo City Centar
Ajd, kad sam te uzeo za rukicu bilo ti je dragonije mi bilo lako iskr
Ne želim da opisujem svije emocije u tom trenutku o uopste u taj dan. Koga boli kuracAjd, kad sam te uzeo za rukicu bilo ti je drago
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|