BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Pozdrav ekipa, jel kome poznata ova +387603319862 navodno radi u Tuzli, da li je ko dogovorio i išao?
Hvala.
Meni je bila arogantna i nisam ni isao...ranije jednom pisao htjeo je nazvat...kaze samo da pisem preko vibera, ja kontao prevara i nisam ni otiso..., poslije od poznanika cuo da je o.k.., ja se javio ona pocela nesto srärst ja je otjero u PM...ranije je bila 150 KM sad trazi 200 KM onde je preko puta Bingo City Centar

Meni je bila arogantna i nisam ni isao...ranije jednom pisao htjeo je nazvat...kaze samo da pisem preko vibera, ja kontao prevara i nisam ni otiso..., poslije od poznanika cuo da je o.k.., ja se javio ona pocela nesto srärst ja je otjero u PM...ranije je bila 150 KM sad trazi 200 KM onde je preko puta Bingo City Centar
Isto tako i meni, odvratna arogantna, ubila mi želju za sexom odma...nebi ni otišao, hvala na odgovoru drug...pozdrav😁

Isto tako i meni, odvratna arogantna, ubila mi želju za sexom odma...nebi ni otišao, hvala na odgovoru drug...pozdrav😁
Ja doso pred vrata kaze hajde gore na cetvrti sprat, ja je pitam sta pise na interfonu i koji je br stana...ona nesto pocela srat izgleda da ne vidim pravo ime 😅 i ona arogantna pocela srat ja se vratio s vrata..., poslije zvala sa negob drugog broja ja se nisam htjeo javit 🤣

Odakle je cupi?

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh