Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ETko ja? Pa zar smo smanjene inteligencije pa ni nakon godine dana ne shvacamo? Ugl.. NECETE JEBAT...
evo jel sad jasno?
E jbg Sig ...meni si obecala..pa nemoj da ja ispastam poradi neki likova tu....Tko ja? Pa zar smo smanjene inteligencije pa ni nakon godine dana ne shvacamo? Ugl.. NECETE JEBAT...
evo jel sad jasno?
Ljudi moji ova ili ovaj se samo smije,uvijek je u pravu.Svaka čast !Odo sad plakat,a poslje na pivu.Moram doći sebi.Kad stanete ispred ogledala onda znate istinu samo vi.Ali to je vaša KARMA.Sorry
Ali nemam mentalne snage za seks..E
E jbg Sig ...meni si obecala..pa nemoj da ja ispastam poradi neki likova tu....
Ja vidim SARME što sam ih popapao prošle zime. Sorry.Kad stanete ispred ogledala onda znate istinu samo vi.Ali to je vaša KARMA.Sorry
Ja sladolede uf...Ja vidim SARME što sam ih popapao prošle zime. Sorry.
Znam i ja tko si tiBtw watreni znam tko si... Neka, neka, sve u rok sluzbe![]()
Dodji sebi sto prije eto jedino u cemu se slazemo.. nasrecu... o jel " ona " ili " on" kod mene nije upitno .Nazalost kod tebe se svi pitamo sto je na " stvari"Ljudi moji ova ili ovaj se samo smije,uvijek je u pravu.Svaka čast !Odo sad plakat,a poslje na pivu.Moram doći sebi.
Pa nije ni cudo....Znam i ja tko si ti![]()
Jel castis da i ja navratim....Ljudi moji ova ili ovaj se samo smije,uvijek je u pravu.Svaka čast !Odo sad plakat,a poslje na pivu.Moram doći sebi.
Pivo fuj.... Vino je gospodskiJel castis da i ja navratim....
Ja bi prvo popila pivu pa onda plakanje ,di ces plakat na triznoLjudi moji ova ili ovaj se samo smije,uvijek je u pravu.Svaka čast !Odo sad plakat,a poslje na pivu.Moram doći sebi.
Ko da si mene pitala....Ja bi prvo popila pivu pa onda plakanje ,di ces plakat na trizno![]()
Kad vidim vaše odgovore,odmah se uzbudim.Ja bi prvo popila pivu pa onda plakanje ,di ces plakat na trizno![]()
K
Ko da si mene pitala....I onda pozoves ona tri nesretnika sto su bili kod mene za vrijeme dok je Marijole bio tkoznagdje
![]()
Predvecer moze toceno....Pivo fuj.... Vino je gospodski![]()
Broj je dan samo onako, nezz se tocan"Tri Nesretnika " evo dobar materijal za knjigu ,Anaaaaa javiii seee
![]()
Nemoj curiti po kaucu ,stavi tampon bar ,drago mi je da te napaljuju odgovori eto za takve fetishe nisam jos cula a cula sam za svakakveKad vidim vaše odgovore,odmah se uzbudim.ma ne mogu si pomoći.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|