Kozjak Dida
Well-known member
Ja sam igrač trenutka a u ovom sportu to nije vrlina...Eeee... Iz iskustva ovih koji dodu a nisu iz zg... Dogovoriti termin dan ranije i ici na sigurno...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam igrač trenutka a u ovom sportu to nije vrlina...Eeee... Iz iskustva ovih koji dodu a nisu iz zg... Dogovoriti termin dan ranije i ici na sigurno...
Jesam ja rekao da je to mudar covjekJednom sam krenuo doma i pred Lučkim skrenuo prema Bregani i pravac Villach...
Ja sam ista.... Ono pukne me nesto u trenutku... Ali kad je ovo u pitanju isto volim znat prije da mogu pripreme teci bez stresa...Jednom sam krenuo doma i pred Lučkim skrenuo prema Bregani i pravac Villach...
Hahahh poznato nesto...Vidi vjestice i metlu ima![]()
Šta si radio u Villachu kad sam ja bio u srednjoj išli u zoo i sjećam se majmun me pokro. Dubre je bezobrazno ja si lijepo otvorim ovaj se bacio s drveta ukrao sendvič popeo se gore jeo i još je svoje zube ružne žute pokazao . Dobro da mi nije i srednju prst pokazao usputJednom sam krenuo doma i pred Lučkim skrenuo prema Bregani i pravac Villach...
Mooolimmm.... Zar si isao u zoo?Šta si radio u Villachu kad sam ja bio u srednjoj išli u zoo i sjećam se majmun me pokro. Dubre je bezobrazno ja si lijepo otvorim ovaj se bacio s drveta ukrao sendvič popeo se gore jeo i još je svoje zube ružne žute pokazao . Dobro da mi nije i srednju prst pokazao usput
Ja koliko citam sve da neznaju beknut ni e od engleskog to me odmah odbije, vjvtno zato nisam nikad ni otisao.Ovih zadnjih par EGE djevojaka je bilo ok al postalo mi je dosadno , ne znam kako da objasnim, nemam pravu interakciju, zaželio sam se domaće spike i pičke...
Ih to je bilo prije 9 godina možda 2. Srednje. Trebo sam ja lijepo u bordel ici, a ne hodat s majmunima bar bi mi sendvič ostao čitavMooolimmm.... Zar si isao u zoo?
Pa gdje ti je svjest....
Na greskama se uci...Ih to je bilo prije 9 godina možda 2. Srednje. Trebo sam ja lijepo u bordel ici, a ne hodat s majmunima bar bi mi sendvič ostao čitav
da da i do kraja srednje bi otplaćivao dugIh to je bilo prije 9 godina možda 2. Srednje. Trebo sam ja lijepo u bordel ici, a ne hodat s majmunima bar bi mi sendvič ostao čitav
A Google translate nisi cuoJa koliko citam sve da neznaju beknut ni e od engleskog to me odmah odbije, vjvtno zato nisam nikad ni otisao.
Morao bi prodavat sladoled u sezoni...da da i do kraja srednje bi otplaćivao dug
Ma kakav dug lijepo bi joj 100€ dao čist račun duga ljubavda da i do kraja srednje bi otplaćivao dug
Jura, rekli smo da majmune više ne spominjemo, jel tako? Išo si u ZOO u Austriju? Ja sam išao u wellcum, to ti je malo dalje od Villacha...Šta si radio u Villachu kad sam ja bio u srednjoj išli u zoo i sjećam se majmun me pokro. Dubre je bezobrazno ja si lijepo otvorim ovaj se bacio s drveta ukrao sendvič popeo se gore jeo i još je svoje zube ružne žute pokazao . Dobro da mi nije i srednju prst pokazao usput
Ma kakav google translat, ak nezna pricat engleski barem nis od tog.A Google translate nisi cuo. Davno ja bio prije dok nisam znao za forum tamo bio kod neke strane nije raissa i sad ne zna ona eng a sve prek agencije. I ja dođem ona pocela pricat malo njemački malo talijanski ni sama ne zna šta priča I ja nes na hrvatskom kažem ona me gleda i skomentira ich verstenden nicht. Na kraju kaže bye come again. Eto to znas a ostalo nist
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|