Sisata i guzata
Well-known member
Dobro, skoro svi...Smijte se vi ali svi ovi sto sam ih jebala su otisli s ovog mjesta..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro, skoro svi...Smijte se vi ali svi ovi sto sam ih jebala su otisli s ovog mjesta..
Kad si vjesticaSmijte se vi ali svi ovi sto sam ih jebala su otisli s ovog mjesta..
Oprosti što sam analitičanE al on svaki put prostitutku izabere... Kao fetish nekito je bach mladja verzija kazem ti ja...
blokiranih profilaSmijte se vi ali svi ovi sto sam ih jebala su otisli s ovog mjesta..
U ovo doba intelegencija mi se spusti na Hobinu razinu... Sta si??Oprosti što sam analitičan
Analitičan, detaljan, pedantanU ovo doba intelegencija mi se spusti na Hobinu razinu... Sta si??
A zasto onda tu predanost ne iskoristis da nades neku zenu kojoj ne placas po susretu. .... #samokazemAnalitičan, detaljan, pedantan
Navratio da.pitam Madmaxa za preporuku ali nema ga...Bok Marijole, bok ostali...
Ti kažem, da sam slabo u ženskom društvuA zasto onda tu predanost ne iskoristis da nades neku zenu kojoj ne placas po susretu. .... #samokazem
Možda mu te nisu napete . Venty je sebi rekao gle venty ili kurva ili ništa pa ljepo plati kurvu i zaljubi se i ova ga odjebe i tako u krug možda mu je to fetišA zasto onda tu predanost ne iskoristis da nades neku zenu kojoj ne placas po susretu. .... #samokazem
Imas venturu... Mozda preporuci neku u koju se nije zaljubio...Navratio da.pitam Madmaxa za preporuku ali nema ga...
Nisam se u nijednu zaljubioEvo nisam mogla docekat.. Google kaze pronicljiv, metodican... Ok, i kakve to ima veze s tim sto se stalno zaljubljujes u kuravele
Laka Jucie... Pa gdje bjezis.. Rekla sam ventiju da se odjavi iza 22Laku noc
Ventura se zaljubi pa neda nistaImas venturu... Mozda preporuci neku u koju se nije zaljubio...
Eto sad je navodno smuvao Mariju p...Ventura se zaljubi pa neda nista
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|