Juciepenn
Well-known member
Ko ga jebe, vidis da se nije htio javit kad je bio u Zg-uEeee... Kad dodem u Split prvo sta radim javljam se Kozjak didi i okrenemo turu....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko ga jebe, vidis da se nije htio javit kad je bio u Zg-uEeee... Kad dodem u Split prvo sta radim javljam se Kozjak didi i okrenemo turu....
E jbg... Al evo oprastam mu.. Ne bih ni ja stigla....Ko ga jebe, vidis da se nije htio javit kad je bio u Zg-u
Samo izgovori, pa mene nista ne moze odvojit od poziva na dobro ladno pivo.E jbg... Al evo oprastam mu.. Ne bih ni ja stigla....
Ej jesil siguran da se nije javio nekima...Ko ga jebe, vidis da se nije htio javit kad je bio u Zg-u
Ja ga zvao nije htio docEj jesil siguran da se nije javio nekima...
A meni karte nesto drugo kazu...Ja ga zvao nije htio doc
Di ste piliA meni karte nesto drugo kazu...
Ma mislis da je i mene zvao...eejj...Di ste pili
Ja to nisam kazao...e karte moje svasta otkriju...Jedino ako nije bio sa SiGicom, vis kak ona mudro suti, sad je kao nema
Ja vas podrzavam 100 posto bez laznih sranja. Iskren skrozI nije mi se dalo komentirati svaku ruznu rijec koju si dobila tu vezano za nesto cime se bavis ti il ja ,ti znas moje misljenje o tome a i o takvima ,nije mi se dalo uopce ulazit u rasprave i ono sto ti kazem kad se cujemo van foruma rec cu ti sad jos jednom ,divna si cura osoba i drago mi je da sam te upoznala ono bas kakva jesi ( ne tu ovo sto pisemo) znas sto mislim i sto god ti kazu ne zaboravi da su to ljudi koji su nebitni s misljenjem i stavom. Nemozemo mijenjati druge nego samo sebe. Ovo lito kad dodjes bit ces docekana ko kraljica imat ces sve ko da mi je sestra dosla svugdi cemo ic upoznat ces moje prijatelje i familiju i od tad na dalje ce moja kuca biti za tebe otvorena da ti bilo sto treba i da ti je oun k svega samo kazes dolazim i jebe ti se za ikog sto misle i pisu. Hranit cemo mace po kvartu obilaziti cemo kontenjere davat didicima s jogurtom oko usta kune i spizu i zabavit cemo se van i boli te picka za tudja misljenja. Jer te ovaj dio zivota ne cini onim sto jesi. Zapravo radi toga postanes jos jaci i drugaciji u boljem smislu jer radis nesto za sto triba puno volje i energije za sam sa sobom rascistiti neke stvari a kad to napravis onda mozes sve ,nisu od mene i od tebe moralnije ni postenije dame sto se prosetavaju pod ruku na rivi s muzevima i deckima a jebale bi se di stignu pusile i drkale al da im ne udje i da ga ne diraju ako je moguce. Ako je nemoralno rec je volim kurac volim seks ondaaa ok .. al da netko tu sere i baljezga sto je vani sasvim normalna stvar i nitko s tim nema problem. Nitko ne ode na druzenje il masaze s drkanjem pa od toga radi drame ko kod nas nitko ne sere cure na osnovu toga al eto mi smo najpametniji i sve znamo najbolje. Zato su nam ljudi gladni i nesretni jer se vise bavimo ko sto radi nego s onim problemima koji su nam ispred očiju. Odjebi sve i dodji kod mene na odmor. Jebes ovo vise .
Ma nije, znali bi da jeCekaj, cekaj samo kad se vrati, sad cemo ispitivanje napravit... Ako je tako doslo je do par povreda poslovnika i ulozit cu prigovor i traziti repliku.
Cekaj malo koji to mi?Ma nije, znali bi da je
Pa on bi vam sto postotno rekao... Ne zna on sutjet...Cekaj malo koji to mi?
Kaj bi nam poslala recenziju?
Drugo ako je bio. Kak moze preskakat red.
Jesmo rekli da idemo od najmanjeg prema najvecem, a ne od najstarijeg prema najmladjem
Pusti ti to, vidis da je mudar Kozjak. Ipak je on Barba, Dida Kozjak. Kako hoces...Pa on bi vam sto postotno rekao... Ne zna on sutjet...
Pa rekao sam, ko gluva kučka sam se kretao u trokutu Draškoviçeva Hebrangova Trg...morao sam ujutro bit u Sisku ( ne na sisi ) a kad počnem pit ne znam stat jbg...a i godine me već malo jebu, priznajem stari se lagano...Pusti ti to, vidis da je mudar Kozjak. Ipak je on Barba, Dida Kozjak. Kako hoces...
Vjerujem da je za kumpaniju dobra...Nego Kozjak, reci ti nama kakva je Sigica.
Malo da nam olaksas patnju.
Takav sam i ja bio, kad krenem neznam stat, al u zadnje vrijeme se sjetim koliko mi nije dobro drugi dan pa popustimPa rekao sam, ko gluva kučka sam se kretao u trokutu Draškoviçeva Hebrangova Trg...morao sam ujutro bit u Sisku ( ne na sisi ) a kad počnem pit ne znam stat jbg...a i godine me već malo jebu, priznajem stari se lagano...
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|