Ja sam tebi povjerio tajnu, a ti sad na wap drugimaKako nisi a zamisli da sam ti povjerila kakvu tajnu ,slala kakve seksi slikice itd i ti se izivciras i sve priznas cccc.. strašno![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam tebi povjerio tajnu, a ti sad na wap drugimaKako nisi a zamisli da sam ti povjerila kakvu tajnu ,slala kakve seksi slikice itd i ti se izivciras i sve priznas cccc.. strašno![]()
Cuj drugima.. Pa nema njen wap tu 10 ljudi...meni venty meniJa sam tebi povjerio tajnu, a ti sad na wap drugima![]()
Pa sam si spomenuo tu na forumu o psu pitala zena sto je to sa psimaJa sam tebi povjerio tajnu, a ti sad na wap drugima![]()
A i sta si javno to spominjao uopceCuj drugima.. Pa nema njen wap tu 10 ljudi...meni venty meni
Pa taman sam mu objasnila e ... O bozeeA i sta si javno to spominjao uopce
Nije stvar u tomePa jel ti se javio? Sta te tu zivcira?![]()
Nego?Nije stvar u tome
Tako sam i ja njoj diskretno objasnioPa sam si spomenuo tu na forumu o psu pitala zena sto je to sa psima
Objasnila sam joj diskretno ne na forumu ..
Meni nista ne moras objasnjavat osim ako se ne radi o.. Znas vecTako sam i ja njoj diskretno objasnio![]()
Al ti lajkam poruke ,i to je neki pocetakSad više ne odgovaraš na poruke
Maserka baci lajk ako si zaAl ti lajkam poruke ,i to je neki pocetak![]()
Pa jel trebam reći
I obavezniMaserka baci lajk ako si za![]()
Pa naravno konacnoPa jel trebam reći
Draži ti je Marijole nego jaPa naravno konacno
I tebi je.Draži ti je Marijole nego ja
I ja ću tebiAl ti lajkam poruke ,i to je neki pocetak![]()
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|