Kozjak pa ti bolje gledas karte nego ja...sve pogadjas...Hrvatsko proljeće ali maksimalno neozbiljan...sa odgovornim poslom, raznolikom obitelji i još svašta nešto...al čovik ti je manje više isti kroz život...ko je luckast jednom, luckast uvijek..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kozjak pa ti bolje gledas karte nego ja...sve pogadjas...Hrvatsko proljeće ali maksimalno neozbiljan...sa odgovornim poslom, raznolikom obitelji i još svašta nešto...al čovik ti je manje više isti kroz život...ko je luckast jednom, luckast uvijek..
Zasto ne, ja te ocekujem...Sig, ajde u ime svih nas iz pedeset i neke primi Mirozema, please..obećavam da neću dolaziti u Primoštem.
Godina ili staža u zanatu?ima što novo na po?nešto mlado za mene. ok 40 god?
Jbg.nisam u toku radio.do sada pa neznam o čemu parlate Pretpostavljam več hahaPatak tebe dugo nije bilo... Moram jbg znas kakva su pravila...
Jesi gay, sorry?
Hvala ali meni vjera brani da me djevojče izvodi..Zasto ne, ja te ocekujem...Izvodim te biraj mjesto i vrijeme
ja sam 60 i neke haha .klinac za vasZasto ne, ja te ocekujem...Izvodim te biraj mjesto i vrijeme
godinaGodina ili staža u zanatu?
Nisam sorryPatak tebe dugo nije bilo... Moram jbg znas kakva su pravila...
Jesi gay, sorry?
Moze, moze... Zaboravite na vrijeme, samo zen i rakija sta bi patak rekao...Hvala ali meni vjera brani da me djevojče izvodi..
Kakav bi ja to bio dalmatinac...stižemo onda Bigie i ja...ni 100 godina još zajedno nemamo.
a jbg ondaNisam sorry
Sig, ajde u ime svih nas iz pedeset i neke primi Mirozema, please..obećavam da neću dolaziti u Primoštem.
Da ja pomognem...godina
Ma kakva rakija kaki bakraci. Crno vino lijepo . Jedno casa 2 5 10 nakon 12. si vjv na poduMoze, moze... Zaboravite na vrijeme, samo zen i rakija sta bi patak rekao...
A ako nema rakije zna i jabučni ocat u kasne sate ako ponestane gorivaMoze, moze... Zaboravite na vrijeme, samo zen i rakija sta bi patak rekao...
Bice goldunaA ako nema rakije zna i jabučni ocat u kasne sate ako ponestane goriva
A meni se nakon10 tek pije...ah godine..Ma kakva rakija kaki bakraci. Crno vino lijepo . Jedno casa 2 5 10 nakon 12. si vjv na podu
Staz Miro, staz...A meni se nakon10 tek pije...ah godine..
Imas benzinskuTaman sam stigao u svojoj birtiji pola litre uzeti do 22 i fajrunt
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|