Patak
Well-known member
Do 22 može poslije nedajuImas benzinsku
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Do 22 može poslije nedajuImas benzinsku
Uvijek ih mozes opljackati..Do 22 može poslije nedaju
Nema potrebe redovito se zna neko zabiti u staklo vikendom ah mladostUvijek ih mozes opljackati..
Ko ide kolima u pljacku jbt i to svojimamožda ako napuniš pun tank benzina nisam probao drzim se striktno 50 kn
Trening...trening...i ponovo trening...uz muziku uzivo..Staz Miro, staz...
A svega ima u današnje vrijeme heheKo ide kolima u pljacku jbt i to svojima
Znamo seTrening...trening...i ponovo trening...uz muziku uzivo..
Eh da si žensko mogao bi sisu izvadit ako imaš sreće dobio bi cugu. Ovako jedino možeš kurcem po čelu opalit ovog i dok je u nesvijesti uzmeš bocu 2. Treća je rizično. Inače ja ti ništa nisam reko i ja sam biciklom ovdjeDo 22 može poslije nedaju
Ja da pokazujem sisu za bocu.... A nece moci ove noci....Eh da si žensko mogao bi sisu izvadit ako imaš sreće dobio bi cugu. Ovako jedino možeš kurcem po čelu opalit ovog i dok je u nesvijesti uzmeš bocu 2 3 je rizično. Inače ja ti ništa nisam reko i ja sam biciklom ovdje
Koliko imas godina
Ma ne prolazi ti to ovdje da imaš sise 10Eh da si žensko mogao bi sisu izvadit ako imaš sreće dobio bi cugu. Ovako jedino možeš kurcem po čelu opalit ovog i dok je u nesvijesti uzmeš bocu 2. Treća je rizično. Inače ja ti ništa nisam reko i ja sam biciklom ovdje
zato treba imati podrum... s inoxicomDo 22 može poslije nedaju
43 valjda ili 44 hmKoliko imas godina
Kozijak od ovoga Jure bude nesto...Eh da si žensko mogao bi sisu izvadit ako imaš sreće dobio bi cugu. Ovako jedino možeš kurcem po čelu opalit ovog i dok je u nesvijesti uzmeš bocu 2. Treća je rizično. Inače ja ti ništa nisam reko i ja sam biciklom ovdje
Nisam se ja naljutio nista.I odmah se bezveze naljutio
Cilj opravdava sredstva . Eto da dođem na razg za posao i da bude neka gospođa koja traži da je jebem za posao ja bi pristao . Al dobro to sam samo ja.Ja da pokazujem sisu za bocu.... A nece moci ove noci....
a kao odbio bi neku drugu koja te trazi da ju jebes?Cilj opravdava sredstva . Eto da dođem na razg za posao i da bude neka gospođa koja traži da je jebem za posao ja bi pristao . Al dobro to sam samo ja.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|