Sisata i guzata
Well-known member
Ajde to je drugo... Ali za bocu...Cilj opravdava sredstva . Eto da dođem na razg za posao i da bude neka gospođa koja traži da je jebem za posao ja bi pristao . Al dobro to sam samo ja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajde to je drugo... Ali za bocu...Cilj opravdava sredstva . Eto da dođem na razg za posao i da bude neka gospođa koja traži da je jebem za posao ja bi pristao . Al dobro to sam samo ja.
kad budes u zivotu praf zedna bus vidlaAjde to je drugo... Ali za bocu...
Pa gle da je Marica iz Dubrave vjv bi . Ja sam reko pristajem na 18-59 maksimalno godina ovo 60+ Mi malo prestaro jedino da mi plati onda bi pristao ovako za dzabe joka kao odbio bi neku drugu koja te trazi da ju jebes?
A koja razlika 59,60Pa gle da je Marica iz Dubrave vjv bi . Ja sam reko pristajem na 18-59 maksimalno godina ovo 60+ Mi malo prestaro jedino da mi plati onda bi pristao ovako za dzabe jok
ma kad te jedna 60+dohvati i "pomucga" te ko 505 s crtom il mentolPa gle da je Marica iz Dubrave vjv bi . Ja sam reko pristajem na 18-59 maksimalno godina ovo 60+ Mi malo prestaro jedino da mi plati onda bi pristao ovako za dzabe jok
Jurini frendovi...Ko ide kolima u pljacku jbt i to svojima
Ali garantJurini frendovi...
A da je jebeš bez da dobiješ posao?Cilj opravdava sredstva . Eto da dođem na razg za posao i da bude neka gospođa koja traži da je jebem za posao ja bi pristao . Al dobro to sam samo ja.
Eh sad dobro pitanje . 18-60 al dalje nebi osim ak en platiA koja razlika 59,60
Ak je dobra isplatilo bi seA da je jebeš bez da dobiješ posao?
Jedino sto bi vjv ja bio vozač u toj prici i još bi morao svojima autom iciAli garant
Onda bi vjerojatno poslao ovog "frenda" kaj voli babe.Eh sad dobro pitanje . 18-60 al dalje nebi osim ak en plati
Točno njega šaljem na ove 61+ . Njemu babe zgodne. Ma frajer otišao jednom kod neke 60+ dao joj 400 kn kaže kak se stara dobro jebe i kak je zgodna i kak ga lijepo ispraznilaOnda bi vjerojatno poslao ovog "frenda" kaj voli babe.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|