Sisata i guzata
Well-known member
Cekaj kozjak.. Pa mi smo do kraja cetvrtog mj drzali cijeli forum na nogamaJa sam prvi fight odmah detektirao pa mi više nije bilo zanimljivo. Kako moj Venti zna reć " dosadni su mi "

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cekaj kozjak.. Pa mi smo do kraja cetvrtog mj drzali cijeli forum na nogamaJa sam prvi fight odmah detektirao pa mi više nije bilo zanimljivo. Kako moj Venti zna reć " dosadni su mi "
Jucie. Zasto uvijek bjezis kad se nacme ova temaLaku noc Sigy
Noc svi ostali![]()
Btw ja ne znam kako i kad je poceo fajt..pogotovo ne prvi... Mislim da ono sa severinom...Cekaj kozjak.. Pa mi smo do kraja cetvrtog mj drzali cijeli forum na nogamaljudi su mi pisali kakva je situacija, hoce li biti krvi...
Baš i niste samo viCekaj kozjak.. Pa mi smo do kraja cetvrtog mj drzali cijeli forum na nogamaljudi su mi pisali kakva je situacija, hoce li biti krvi...
Ali nisu svi ili skoro svi pametni kao jaCekaj kozjak.. Pa mi smo do kraja cetvrtog mj drzali cijeli forum na nogamaljudi su mi pisali kakva je situacija, hoce li biti krvi...
Pa 90 posto mi... Cak smo i fanove imali.. Podvojene strane.. Moj tim i njegov..Baš i niste samo vi
Koja tema?Jucie. Zasto uvijek bjezis kad se nacme ova tema![]()
A kako si to detektirao?Ali nisu svi ili skoro svi pametni kao ja![]()
I on se puno hvalio da ide a na kraju i nije toliko išao. Više je Plovak.Pa 90 posto mi... Cak smo i fanove imali.. Podvojene strane.. Moj tim i njegov..
Laka.... Nemoj da te boli glava od ovoga...Ma moram ic, u 7 se trebam opet dic a znas sve, treba mi odmora.
Druzimo se sutra, laku noc ljudovi.
Sirite noge a ne srat, kako bi rekao moj dobar prijatelj![]()
Nikad nisam volio naknadnu pamet pa ću zadržat za sebe. Da je bilo zanimljivo bilo je.A kako si to detektirao?
Isao je i on, naravno isao je i plovak ali on je bio kod vise domacih.. Ali on funkcionira recenzija za recenziju...I on se puno hvalio da ide a na kraju i nije toliko išao. Više je Plovak.
Ako bude izljecit cemo PelinomLaka.... Nemoj da te boli glava od ovoga...
Jesam li ja znala biti bahata i bezobraznaNikad nisam volio naknadnu pamet pa ću zadržat za sebe. Da je bilo zanimljivo bilo je.
Ali Venti je i prije potresa imao akcija...Pocelo je kad smo Ventiju trazili eskort i kad smo nasli mene prebacili smo se na fajt...
A ima još desetak nenapisanih za domaće i jedna za stranuIsao je i on, naravno isao je i plovak ali on je bio kod vise domacih.. Ali on funkcionira recenzija za recenziju...
Mi smo se nasli dan nakon potresa mislim...Ali Venti je i prije potresa imao akcija...
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|