Patak
Well-known member
Patku posalji ono što sam pitaoSad znamo na cemu smo bar a ja bi za njega u japankama hodala do kraja života i pila male konjake.. prestrasno... Iden od tuge odmah poslat nekom golu sliku![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Patku posalji ono što sam pitaoSad znamo na cemu smo bar a ja bi za njega u japankama hodala do kraja života i pila male konjake.. prestrasno... Iden od tuge odmah poslat nekom golu sliku![]()
Ljubica bubica ne ljuti se na PatkaSad znamo na cemu smo bar a ja bi za njega u japankama hodala do kraja života i pila male konjake.. prestrasno... Iden od tuge odmah poslat nekom golu sliku![]()
Sad znamo na cemu smo bar a ja bi za njega u japankama hodala do kraja života i pila male konjake.. prestrasno... Iden od tuge odmah poslat nekom golu sliku![]()
BujrumBas... I ja cu odradit sad nekog u to ime..
Evo sto je zenska solidarnost i zajednicko tugovanjeBas... I ja cu odradit sad nekog u to ime..
Bogami puno si bila tužnaEvo sto je zenska solidarnost i zajednicko tugovanje![]()
Isto kao i ja kad necu dobit sandaleBogami puno si bila tužna
Bitno da češ ono drugoIsto kao i ja kad necu dobit sandale
PredugoBogami puno si bila tužna
Pa ljubavi jedino ja rekao da makne sisurine i Patak krivPredugo
Ja već nam sobu spremila pobacala latice ruža po podu kupila bicikle za vožnje u suton ,zakupila 2 pašnjaka u Mrduši donjoj ,a ti tuđe sise zoveš![]()
Pa ne trebaš pobacati latice ljubavi samo da si vjerna poštena ženaPredugo
Ja već nam sobu spremila pobacala latice ruža po podu kupila bicikle za vožnje u suton ,zakupila 2 pašnjaka u Mrduši donjoj ,a ti tuđe sise zoveš![]()
Sad se izvlaciPa ljubavi jedino ja rekao da makne sisurine i Patak kriv
nisam ja MarijoleSad se izvlaci
Sramota tako rec za sise necije a da mozes kljun od njih protrljati umra bi od srice.. ja sam mislila da si ti drugaciji od ovih svihPa ljubavi jedino ja rekao da makne sisurine i Patak kriv
Opet.sam kriv pa ljubica bubica DokleSramota tako rec za sise necije a da mozes kljun od njih protrljati umra bi od srice.. ja sam mislila da si ti drugaciji od ovih svih![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|