Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kolega, preselite se u Nizozemsku pa možda i to doživiteU pravu si. Iskreno ja te žene ne gledam ništa drukčije od, naprimjer, medicinskih tehničarki koja na mene kopči struju,trlja me ultrazvučno ili nateže mi noge kad idem na fizikalnu terapiju.
Realno, imaju isti zadatak a to je da se, kakti, osjećaš bolje.
Jedino što ih ne plaća HZZO![]()
Jer jesmo životinje, sa malo vecom inteligencijom...da nismo, ovog foruma nebi bilo, kao ni beskrajne potrebe za seksom...A zašto bi se mi ljudi uopće trebali usppoređivati sa životnjama.
Ako se uzme u obzir da u Nizozemskoj većinu vremena pada kiša, puše jak vjetar a i kuhinja im je u banani ostaje se ovdje i nastavljamo jebat u carstvu bezakonjaKolega, preselite se u Nizozemsku pa možda i to doživite![]()
Neznam ja šta bi ti vise htio, da svi budu nejebači? Ako si ti incel onda naravno da navijas da i svi mi ostali budemo makar i silom putem zakonskih mjera...jebi i pusti druge da jebu...da nema prostitucije i dalje bi davali nemoralne ponude "normalnim" ženama i svaka treca bi prihvatila...u jednom eksperimentu su cimpanze naucili novcu i krajnji rezultat je bio pojava prostitucije...sta rec..neke vrste ptica nose darove i hranu zenkama kao nacin udvaranja i dobiju picke za to...opet prostitucija..Nije dobar istok, onda se treba ugledati na najrazvijeniji zapad. Nordijski model se pokazao najuspješnijim jer su zemlje postale manje privlačne trgovcima ljudi, pala je potražnja za prostitucijom i što je najvažnije jako se smanjila društvena prihvaćenost kupovine seksa. To nije ni moderno ni zabavno, nego bolesno tamo. Kako treba biti. Hrvatska je raj za trgovce ljudima, što je žalosno. Ne vjerujem da bi želio da ti kćerka, sestra ili mama budu u toj mreži.
nisam samo mislio na bezakonje, nije samo u Nizozemskoj prostitucija legalna, ima još država na uređenom zapadu gdje je ovaj sport legalan, no Nizozemci su to digli na jednu savim drugu razinu...u nekim slučajevima, doduše kod invaliditeta i nekih drugih bolesti, socijalna služba i lokalna samouprava financiraju tzv seksualnu terapiju za pacijente. A, kakva država?Ako se uzme u obzir da u Nizozemskoj većinu vremena pada kiša, puše jak vjetar a i kuhinja im je u banani ostaje se ovdje i nastavljamo jebat u carstvu bezakonja
![]()
Ljudi su najveće životinje. To ne govorim zbog seska i kurvaluka nego općenito. Kažu nediraj lava dok spava. Divlje životinje napadaju ljude samo zbog gladi, ugroženosti i jer brane potomke. Četvrto ne postoji. A čovjek će te ujesti ber razloga kad se najmanje nadaš. U nas postoji izreka čuvaj se prijatelja, a za neprijatelja ti je lako. Neprijatelj ne doslovno nego onaj koji te nepozna.Jer jesmo životinje, sa malo vecom inteligencijom...da nismo, ovog foruma nebi bilo, kao ni beskrajne potrebe za seksom...
Nisu to bile cimpanze vec majmuni kapucini. Ali kod ljudi postojala je I prostitucija I prije pojave novca. Zene su se jebale da bi dobile hranu, odjecu, predmete I sl... https://www.zmescience.com/research...g-after-the-first-prostitute-monkey-appeared/Neznam ja šta bi ti vise htio, da svi budu nejebači? Ako si ti incel onda naravno da navijas da i svi mi ostali budemo makar i silom putem zakonskih mjera...jebi i pusti druge da jebu...da nema prostitucije i dalje bi davali nemoralne ponude "normalnim" ženama i svaka treca bi prihvatila...u jednom eksperimentu su cimpanze naucili novcu i krajnji rezultat je bio pojava prostitucije...sta rec..neke vrste ptica nose darove i hranu zenkama kao nacin udvaranja i dobiju picke za to...opet prostitucija..
Ma mi smo ti katolicka dzamahirija gdje je seks jedan od najvecih grijeha, a prostituke stigmatizirane kao nijedna druga profesija, a I klijenti su na losem glasu. I stoga mi nije jasno zasto Mario zuga. U odnosu na druge zemlje prostitucija je u ovoj zemlji rijetkost cak i ako uracunamo strankinje.nisam samo mislio na bezakonje, nije samo u Nizozemskoj prostitucija legalna, ima još država na uređenom zapadu gdje je ovaj sport legalan, no Nizozemci su to digli na jednu savim drugu razinu...u nekim slučajevima, doduše kod invaliditeta i nekih drugih bolesti, socijalna služba i lokalna samouprava financiraju tzv seksualnu terapiju za pacijente. A, kakva država?
Ma mi smo ti katolicka dzamahirija gdje je seks jedan od najvecih grijeha, a prostituke stigmatizirane kao nijedna druga profesija, a I klijenti su na losem glasu. I stoga mi nije jasno zasto Mario zuga. U odnosu na druge zemlje prostitucija je u ovoj zemlji rijetkost cak i ako uracunamo strankinje.
Ljudi su ljudi, životinje su životinje, ali ne bih u te filozofije.Jer jesmo životinje, sa malo vecom inteligencijom...da nismo, ovog foruma nebi bilo, kao ni beskrajne potrebe za seksom...
Dok je ljudskog roda bit će seksa i prostitucije. U nas je jedan rekao da je svaka ženska kurva. Drugi ga pitao kako to misliš. A on mu odgovara samo je u pitanju za koliko novca. Stavio tip na facebook vic. Pita jednu žensku bili mu dala za milion, ona se nećka i pristane. Onda je on pita bila dala za 1 euro. A ženska mu kaže šta misliš šta sam ja. On joj odgovara utvrdili smo šta si samo dogovaramo cijenu.
Žene se jebu s mužem da im da novce za šoping, putovanja, mobitele i torbice, i muž tek onda dobije što ga sleduje ... jesu li i to alfa mužjaci koji jedini imaju pristup seksu ili papci i korisnici usluga neke prostitutke? Oprostite mi sve pristojne žene na poganom jeziku, ali ovdje poanta u davanju kontrasta da se jače istaknu laži kojima nas prepariraju.Nisu to bile cimpanze vec majmuni kapucini. Ali kod ljudi postojala je I prostitucija I prije pojave novca. Zene su se jebale da bi dobile hranu, odjecu, predmete I sl... https://www.zmescience.com/research...g-after-the-first-prostitute-monkey-appeared/
Šta će reć ? Korisnik broja tog i tog ( broj koji služi bukvalno samo za kurve ) ima te i te članove porodice , živi u tom i tom gradu, ima te i te hobije . Pa te stvari o meni zna svaki bolji poznanik. Ime/prezime nikad nisam tražio kurvi niti je neka tražila meni , pin code kartice nisam nijednoj otkrio .Ljudi zbog pričanja sa kurvama o osobnim stvarima dolaze u probleme. Ta ista kurva će prenjeti osobne stvari drugoj kurvi, mušteriji ili još gore pimpaču i onda se gubi svaka privatnost. A u ovome sportu je najvažnija privatnost. Iz osobnog iskustva ne treba im previše vjerovati.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|