Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Puši ti meni kurac retardu.Ja neznam Mario u kojoj ti rupetini živiš i dali znaš što se događa oko tebe.
Umjesto da tu lupetaš bezveze druži se s ljudima, izlazi, radi nešto i dobit ćeš odgovore na pitanja koja ti nisu jasna.
Žene se jebu s mužem da im da novce za šoping, putovanja, mobitele i torbice, i muž tek onda dobije što ga sleduje ... jesu li i to alfa mužjaci koji jedini imaju pristup seksu ili papci i korisnici usluga neke prostitutke? Oprostite mi sve pristojne žene na poganom jeziku, ali ovdje poanta u davanju kontrasta da se jače istaknu laži kojima nas prepariraju.Nisu to bile cimpanze vec majmuni kapucini. Ali kod ljudi postojala je I prostitucija I prije pojave novca. Zene su se jebale da bi dobile hranu, odjecu, predmete I sl... https://www.zmescience.com/research...g-after-the-first-prostitute-monkey-appeared/
Šta će reć ? Korisnik broja tog i tog ( broj koji služi bukvalno samo za kurve ) ima te i te članove porodice , živi u tom i tom gradu, ima te i te hobije . Pa te stvari o meni zna svaki bolji poznanik. Ime/prezime nikad nisam tražio kurvi niti je neka tražila meni , pin code kartice nisam nijednoj otkrio .Ljudi zbog pričanja sa kurvama o osobnim stvarima dolaze u probleme. Ta ista kurva će prenjeti osobne stvari drugoj kurvi, mušteriji ili još gore pimpaču i onda se gubi svaka privatnost. A u ovome sportu je najvažnija privatnost. Iz osobnog iskustva ne treba im previše vjerovati.
|
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|