BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Svašta bih ovdje napisao, ali suzdržat ću se. Molim te samo objasni po kojem su to kriteriju Skandinavske zemlje uzor nekakvog morala i humanosti? Koliko pratim ne cvjeta cveće ni u to preduzeće, a prostituciju su iskorijenili onoliko koliko se takva ekonomska kategorija koja koristi seksualni nagon i socijalnu deprivaciju i može iskorijeniti tjeranjem u sivu ekonomiju i kriminalizacijom. One su još jedino uzor po ekstremizmu, u ovom slučaju feminističkom, što ne čudi jer te zemlje imaju dugu tradiciju raznih devijacija, od političkih, do tretiranja intelektualno ograničenih ljudi i psihijatrijskih bolesnika sterilizacijom, tvz. eugenika koja je na korak do nacizma. Vjerojatno je femi-nacisticama san provesti isto nad cijelim muškim rodom, naravno kad im uzmu spermu za neophodno osiguranje potomaka, kako bi se netko ipak imao brinuti za njih kad ostare.

Nisu to bile cimpanze vec majmuni kapucini. Ali kod ljudi postojala je I prostitucija I prije pojave novca. Zene su se jebale da bi dobile hranu, odjecu, predmete I sl... https://www.zmescience.com/research...g-after-the-first-prostitute-monkey-appeared/
Žene se jebu s mužem da im da novce za šoping, putovanja, mobitele i torbice, i muž tek onda dobije što ga sleduje ... jesu li i to alfa mužjaci koji jedini imaju pristup seksu ili papci i korisnici usluga neke prostitutke? Oprostite mi sve pristojne žene na poganom jeziku, ali ovdje poanta u davanju kontrasta da se jače istaknu laži kojima nas prepariraju.

Ljudi zbog pričanja sa kurvama o osobnim stvarima dolaze u probleme. Ta ista kurva će prenjeti osobne stvari drugoj kurvi, mušteriji ili još gore pimpaču i onda se gubi svaka privatnost. A u ovome sportu je najvažnija privatnost. Iz osobnog iskustva ne treba im previše vjerovati.
Šta će reć ? Korisnik broja tog i tog ( broj koji služi bukvalno samo za kurve ) ima te i te članove porodice , živi u tom i tom gradu, ima te i te hobije . Pa te stvari o meni zna svaki bolji poznanik. Ime/prezime nikad nisam tražio kurvi niti je neka tražila meni , pin code kartice nisam nijednoj otkrio .

Ne radim ja za FBI, nisam političar niti javna ličnost ,vodim normalan život, čega si se ti to usro da kurva može otkrit ?

To da idem na kurve ? Velika stvar, svaki bolji drug mi za to zna , rođaci neki takođe, 20-tak kolega sa posla zna svaki , ima još jedan koji ide isto i ne krije ni on , zna nam i gazda koji nam platu dava i boli ga kurac gdje svoje pare trošimo.

Ti se očigledno stidiš svojih odlazaka , pa si prepanut da će ti netko saznat jer drugo objašnjenje ne postoji .
Za mene odlazak na kurve nije ništa strašno, pogotovo u današnje vrijeme gdje droga preovladava ulicama.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh