BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Svašta bih ovdje napisao, ali suzdržat ću se. Molim te samo objasni po kojem su to kriteriju Skandinavske zemlje uzor nekakvog morala i humanosti? Koliko pratim ne cvjeta cveće ni u to preduzeće, a prostituciju su iskorijenili onoliko koliko se takva ekonomska kategorija koja koristi seksualni nagon i socijalnu deprivaciju i može iskorijeniti tjeranjem u sivu ekonomiju i kriminalizacijom. One su još jedino uzor po ekstremizmu, u ovom slučaju feminističkom, što ne čudi jer te zemlje imaju dugu tradiciju raznih devijacija, od političkih, do tretiranja intelektualno ograničenih ljudi i psihijatrijskih bolesnika sterilizacijom, tvz. eugenika koja je na korak do nacizma. Vjerojatno je femi-nacisticama san provesti isto nad cijelim muškim rodom, naravno kad im uzmu spermu za neophodno osiguranje potomaka, kako bi se netko ipak imao brinuti za njih kad ostare.

Nisu to bile cimpanze vec majmuni kapucini. Ali kod ljudi postojala je I prostitucija I prije pojave novca. Zene su se jebale da bi dobile hranu, odjecu, predmete I sl... https://www.zmescience.com/research...g-after-the-first-prostitute-monkey-appeared/
Žene se jebu s mužem da im da novce za šoping, putovanja, mobitele i torbice, i muž tek onda dobije što ga sleduje ... jesu li i to alfa mužjaci koji jedini imaju pristup seksu ili papci i korisnici usluga neke prostitutke? Oprostite mi sve pristojne žene na poganom jeziku, ali ovdje poanta u davanju kontrasta da se jače istaknu laži kojima nas prepariraju.

Ljudi zbog pričanja sa kurvama o osobnim stvarima dolaze u probleme. Ta ista kurva će prenjeti osobne stvari drugoj kurvi, mušteriji ili još gore pimpaču i onda se gubi svaka privatnost. A u ovome sportu je najvažnija privatnost. Iz osobnog iskustva ne treba im previše vjerovati.
Šta će reć ? Korisnik broja tog i tog ( broj koji služi bukvalno samo za kurve ) ima te i te članove porodice , živi u tom i tom gradu, ima te i te hobije . Pa te stvari o meni zna svaki bolji poznanik. Ime/prezime nikad nisam tražio kurvi niti je neka tražila meni , pin code kartice nisam nijednoj otkrio .

Ne radim ja za FBI, nisam političar niti javna ličnost ,vodim normalan život, čega si se ti to usro da kurva može otkrit ?

To da idem na kurve ? Velika stvar, svaki bolji drug mi za to zna , rođaci neki takođe, 20-tak kolega sa posla zna svaki , ima još jedan koji ide isto i ne krije ni on , zna nam i gazda koji nam platu dava i boli ga kurac gdje svoje pare trošimo.

Ti se očigledno stidiš svojih odlazaka , pa si prepanut da će ti netko saznat jer drugo objašnjenje ne postoji .
Za mene odlazak na kurve nije ništa strašno, pogotovo u današnje vrijeme gdje droga preovladava ulicama.

pošto mi je pola ljudi s ove teme na ignore ne znam što se više događa ovdje ali ja ću o onom najbitnijem a to je kratka recenzija
na ovu sam slučajno naletio pa se sjetio da mi je retardirani pimp jednom uvalio umjesto neke druge ali kako to biva nisam imao vremena za drugu a prijebalo mi se pa nisam napravio okret. uživo izgleda gore nego na slikama a i na slikama se vidi da je sitna nabijena, reko bi da ima 40 godina bez šminke, silikoni loši guzica solidna i to je to. dogovoriš oral bez a ona odma stavlja kabanicu kad krene pušit i ostale pizdarije koje si dogovorio s pimpom a ona po svome. nema smisla da dalje pišem jer vodi sve prema tome da je bilo loše. također i taj oglas prije na koji sam naletio je imao samo jednu dobru recenziju

zapravo sad sam se spojio na forum ne da bi gore navedenu izgadio nego da bi napisao usporedbu dvije dame s najvećim sisama na EGE na području ZG-a, pa će možda sisoljupcima ovo nešto značiti. kad odeš na EGE i u filtere staviš breast size F i izbaci ti:
i
o Alexandri sam već pisao o Valery nisam iako sam i kod jedne i kod druge bio prije tako da nemojte pitati koja je lokacija i sl. gluposti. sad ću se malo dotaknuti Valery, ženska je generalno ok (izgledom) ima tanke nožice i ogromnu prćastu guzu, sisu su fantastične, ogromne i prirodne i savršene za titjob. ali nije sve savršeno. uđeš u stan a ona te dočeka s duvanom u ruci i pije zidarsku, već tad sam pomislio gdje sam ja ovo došao ali ajde kasnije je akcija bila osrednja s obzirom da je taj prvi dojam bio katastrofa. sise su joj preosjetljive pa trebaš biti nježan, ne možeš ko kod silikonjara stisnut ko sivonja. sve u svemu završni dojam ko i kod Alexandre, pola sata titjob se isplati ostalo i ne baš

Ma krasna naivna pričica. Zagrepčanka se ludo zaljubila u svog dečka (nebitno koja nacija je "dečko") prilikom studija u inozemstvu. Dečko je, kao i "dečki" od Latina, zapravo bio pimp. On joj je uskoro nakon faze zavođenja rekao što mora raditi. Kad nije pristala, držao ju je zatvorenom dok ju nije totalno mentalno slomio, a onda dovodio napaljene majmune poput korisnika ovog foruma na gang bang kako bi ju i tjelesno slomio. Postepeno je naučila što i kako mora raditi i radila je sve moguće gadosti s osmjehom na licu, jer je tako morala, a nakon što je bila maksimalno iskorištena "dečko" ju je prodao kosovskoj mafiji. Morala je "odraditi" svoju cijenu koja je po njima bila jako jako visoka i vraćena je u Zagreb kao totalno slomljena osoba bez novca s puno spolnih i mentalnih bolesti. Retardirana, kao i napaljeni majmuni s foruma.
Znamo, Mario. Ali onda je došao Liam Neeson i sve ih sredio.

zapravo sad sam se spojio na forum ne da bi gore navedenu izgadio nego da bi napisao usporedbu dvije dame s najvećim sisama na EGE na području ZG-a, pa će možda sisoljupcima ovo nešto značiti. kad odeš na EGE i u filtere staviš breast size F i izbaci ti:
i
o Alexandri sam već pisao o Valery nisam iako sam i kod jedne i kod druge bio prije tako da nemojte pitati koja je lokacija i sl. gluposti. sad ću se malo dotaknuti Valery, ženska je generalno ok (izgledom) ima tanke nožice i ogromnu prćastu guzu, sisu su fantastične, ogromne i prirodne i savršene za titjob. ali nije sve savršeno. uđeš u stan a ona te dočeka s duvanom u ruci i pije zidarsku, već tad sam pomislio gdje sam ja ovo došao ali ajde kasnije je akcija bila osrednja s obzirom da je taj prvi dojam bio katastrofa. sise su joj preosjetljive pa trebaš biti nježan, ne možeš ko kod silikonjara stisnut ko sivonja. sve u svemu završni dojam ko i kod Alexandre, pola sata titjob se isplati ostalo i ne baš
Kad vidim ovu Valery riga mi se, 🤢, a I ova Alexandra je sigurno puno starija nego sto pise kad zamagljuje lice. Tebi svaka cast na zelucu. Generalno u Zagrebu mjesecima nije bila ovako losa ponuda, skoro sve sami odroni.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh