BRAZILKE, LATINE, UKRAINKE i ostale strankinje u HR

Ne laži, nema likvidacija ni pokolja, nego prirodna selekcija. U životinjskom svijetu najjači s najboljim genima jebe. Ako se drugi usudi izazvati na borbu i bude jači, dosadašnji alfa bježi, ali to se ne događa svaki malo kako ti kažeš. Svi ostali tojest većina nikada ne jebe, većina ne jebe cijeli život. Ti dramatiziraš s pokoljima i likvidacijama. Zašto bi žene davale šakom i kapom? Ne bi ni ti da si žena dao svakom debilu da slini po tebi. Svako društvo koje nije u rasulu čuva svoje žene. Kad žene postaju prostitutke to društvo je razjebano i dugoročno ne opstaje. Pogledaj muslimanske zemlje zašto su demografski uspješne, jer nedaju svoje žene i daju im ulogu majki a ne prostitutki. Ali dobro mi se nećemo ugledati na njih jer smo moderni, pa onda se ugledajmo na nordijski model i zapad kojemu težimo. Prostitucija se neće iskorijeniti, ali korisnici neće baš lagodno ići kao u Konzum, kada znaju da krše zakon i da svaki puta mogu biti uhićeni. To je najbolje rješenje a imaju ga najrazvijenije zapadne zemlje s najvišim standardima kako ekonomskim tako i u zaštiti ljudskih prava.
Njemačka, Austrija i Nizozemska su isto razvijene zapadane zemlje pa imaju legaliziranu prostituciju.

Ja bi je legalizirao. Država uzima porez. Dva puta mjesečno testiranje na spolne bolesti. Manje bi bilo bolesti i država bi zaradila. Za nas sigurnije. Smanjila bi se trgovina i kriminal općenita na ženama. Uvesti javne kuće kau u Nizozozemskoj, Njemačkoj ili Austriji.

U pravu si. Iskreno ja te žene ne gledam ništa drukčije od, naprimjer, medicinskih tehničarki koja na mene kopči struju,trlja me ultrazvučno ili nateže mi noge kad idem na fizikalnu terapiju.
Realno, imaju isti zadatak a to je da se, kakti, osjećaš bolje.
Jedino što ih ne plaća HZZO 🙂
Kolega, preselite se u Nizozemsku pa možda i to doživite ;)

Nije dobar istok, onda se treba ugledati na najrazvijeniji zapad. Nordijski model se pokazao najuspješnijim jer su zemlje postale manje privlačne trgovcima ljudi, pala je potražnja za prostitucijom i što je najvažnije jako se smanjila društvena prihvaćenost kupovine seksa. To nije ni moderno ni zabavno, nego bolesno tamo. Kako treba biti. Hrvatska je raj za trgovce ljudima, što je žalosno. Ne vjerujem da bi želio da ti kćerka, sestra ili mama budu u toj mreži.

Danas je bilo zabavno....imao sam neka posla po gradu pa sam odlučio spojiti ugodno sa korisnim...još sam jučer kontaktirao jednu egzotičnu, Zheshi, navodno sa Tajvana. Trenutno nema objavljen oglas, ako se digne ponovo staviti ću link. Uglavnom, bilo dogovoreno danas za 10.00, dolazim u 10 na adresu, šalje me na drugu stranu zgrade gdje se nalazi Bitcoin uplatno/isplatno mjesto...reko tu smo, zaboravite me i hvala lijepo...klasično nagovaranje, honney I am so horny, please buy a ticket and come to me, no rekoh zaboravite...broj telefona je +44 7348 494510 imam i nekoliko slika, no ne znam kako da ih učitam tu. Znam da nitko tu nije tako glup, no čisto da se zna...

Kako sam riješio jebati danas, sjednem na kavu i tražim neku drugu, odabir je pao na ovu dobro poznatu i opjevanu:

ona nije mogla prije 12, što mi je i odgovaralo jer sam imao jedan kratki sastanak u međuvremenu.

Stan u centru kod Sheratona, nisam mogao naći parking pa sam morao u Branimir, gužva posvuda, pa onda još treći kat bez lifta, pa mi se i pripišalo....uglavnom, uletio sam u stan i drito na wc, tako da nisam niti skužio da mi je zapravo otvorila ova:

ostao sam, mada nije moj tip, jer mi se baš jebalo i jer sam bio i umoran i razjeban i htio sam se odmah malo opustiti, i nisam požalio. Ženska je vrhunska, tijelo je kao u Baby Muniz samo broj ili dva manje, no izuzetno skladno i elegantno, svi koji vole skladna i ne prenapumpana tijela će kod ove doći na svoje. Usluga je još i bolja, pravi GFE, ljubljenje sa jezikom, pušenje bez, žena zna lingam masažu, što je rijetkost za Latinu, predigra je bila vrhunska. Nakon jedno 15-ak minuta pita me hoćemo li sex, reko samo daj...stavlja mi kondom i penje se na mene, standarno mi pohvali debljinu kurca i kreće me jahati. Gledala me u oči cijelo vrijeme, glasala se kao da okolo nema drugih apartmana (najvjerojatnije su u svima ili u večini kolegice), surađuje, stenje, priča nešto na porugalskom...nakon što se umorila sam je prebacio u misionarku i krenuo pumpati u svojem omiljenom brzom ritmu, tu je još podebljala stenjanje i glasanje i matirala me vrlo brzo. Inače mi se zna dogoditi kod takvih razjebanih dana da ne mogu svršiti, no ovo danas je bilo sa lakoćom. Nakon toga me je lijepo počistila i pitala me želim li masažu? ja reko može, no nemoj samo leđa, to me ne boli uopće, meni najviše paše masaža stopala, listova i butina. Na to mi je odgovorila da je ona školovani fizioterapeut i da nema nikakvih problema...uglavnom, dobio sam prekrasnu masažu cijelog tijela te limfnu drenažu listova, te nakon toga još neki detalj opuštanja gdje mi je prelazila preko cijelog tijela prstima jako lagano i senzualno. Uglavnom fantastično.
Prvi je puta u Hrvatskoj, planira ostati još cca 30 dana, svakako ću je posjetiti ponovo.

Nije dobar istok, onda se treba ugledati na najrazvijeniji zapad. Nordijski model se pokazao najuspješnijim jer su zemlje postale manje privlačne trgovcima ljudi, pala je potražnja za prostitucijom i što je najvažnije jako se smanjila društvena prihvaćenost kupovine seksa. To nije ni moderno ni zabavno, nego bolesno tamo. Kako treba biti. Hrvatska je raj za trgovce ljudima, što je žalosno. Ne vjerujem da bi želio da ti kćerka, sestra ili mama budu u toj mreži.
Neznam ja šta bi ti vise htio, da svi budu nejebači? Ako si ti incel onda naravno da navijas da i svi mi ostali budemo makar i silom putem zakonskih mjera...jebi i pusti druge da jebu...da nema prostitucije i dalje bi davali nemoralne ponude "normalnim" ženama i svaka treca bi prihvatila...u jednom eksperimentu su cimpanze naucili novcu i krajnji rezultat je bio pojava prostitucije...sta rec..neke vrste ptica nose darove i hranu zenkama kao nacin udvaranja i dobiju picke za to...opet prostitucija..

Ako se uzme u obzir da u Nizozemskoj većinu vremena pada kiša, puše jak vjetar a i kuhinja im je u banani ostaje se ovdje i nastavljamo jebat u carstvu bezakonja
🙊🙉🙈
nisam samo mislio na bezakonje, nije samo u Nizozemskoj prostitucija legalna, ima još država na uređenom zapadu gdje je ovaj sport legalan, no Nizozemci su to digli na jednu savim drugu razinu...u nekim slučajevima, doduše kod invaliditeta i nekih drugih bolesti, socijalna služba i lokalna samouprava financiraju tzv seksualnu terapiju za pacijente. A, kakva država?

Jer jesmo životinje, sa malo vecom inteligencijom...da nismo, ovog foruma nebi bilo, kao ni beskrajne potrebe za seksom...
Ljudi su najveće životinje. To ne govorim zbog seska i kurvaluka nego općenito. Kažu nediraj lava dok spava. Divlje životinje napadaju ljude samo zbog gladi, ugroženosti i jer brane potomke. Četvrto ne postoji. A čovjek će te ujesti ber razloga kad se najmanje nadaš. U nas postoji izreka čuvaj se prijatelja, a za neprijatelja ti je lako. Neprijatelj ne doslovno nego onaj koji te nepozna.

Neznam ja šta bi ti vise htio, da svi budu nejebači? Ako si ti incel onda naravno da navijas da i svi mi ostali budemo makar i silom putem zakonskih mjera...jebi i pusti druge da jebu...da nema prostitucije i dalje bi davali nemoralne ponude "normalnim" ženama i svaka treca bi prihvatila...u jednom eksperimentu su cimpanze naucili novcu i krajnji rezultat je bio pojava prostitucije...sta rec..neke vrste ptica nose darove i hranu zenkama kao nacin udvaranja i dobiju picke za to...opet prostitucija..
Nisu to bile cimpanze vec majmuni kapucini. Ali kod ljudi postojala je I prostitucija I prije pojave novca. Zene su se jebale da bi dobile hranu, odjecu, predmete I sl... https://www.zmescience.com/research...g-after-the-first-prostitute-monkey-appeared/

nisam samo mislio na bezakonje, nije samo u Nizozemskoj prostitucija legalna, ima još država na uređenom zapadu gdje je ovaj sport legalan, no Nizozemci su to digli na jednu savim drugu razinu...u nekim slučajevima, doduše kod invaliditeta i nekih drugih bolesti, socijalna služba i lokalna samouprava financiraju tzv seksualnu terapiju za pacijente. A, kakva država?
Ma mi smo ti katolicka dzamahirija gdje je seks jedan od najvecih grijeha, a prostituke stigmatizirane kao nijedna druga profesija, a I klijenti su na losem glasu. I stoga mi nije jasno zasto Mario zuga. U odnosu na druge zemlje prostitucija je u ovoj zemlji rijetkost cak i ako uracunamo strankinje.

Ma mi smo ti katolicka dzamahirija gdje je seks jedan od najvecih grijeha, a prostituke stigmatizirane kao nijedna druga profesija, a I klijenti su na losem glasu. I stoga mi nije jasno zasto Mario zuga. U odnosu na druge zemlje prostitucija je u ovoj zemlji rijetkost cak i ako uracunamo strankinje.

jbg, tak ti je to...ubijaj, pljačkaj, kradi, tuci, primaj i daj mito, nema problema, ali nemoj niti slučajno platiti za sex, to je najveći mogući grijeh..Pavlek će na misu i na ispovjed pa u raj kada krepa, a mi braćo, nama pakao ne gine...ako ništa drugo, i naše će kolegice biti tamo, barem nam neće biti dosadno ;) :ROFLMAO:

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh