Erotik djevojka - Mirela

Odlučila sam da inače više ne komentiram ovdje ,ali ne mogu izdržati,nije u redu da pojedinci pišu o meni a nisu me vidjeli puno godina.Radila sam na sebi na fizičkom izgledu ,ako sam prije imala viška kilograma ne znači da imam sada u godinu i pol sam skinula 12 kilograma ,ako neki misle da mogu mi naštetiti varaju se ja se pre dugo družim s ljudima ma ovaj način i znaju moji kjenti kakva sam a sad sam top.Nemojte pisati stare recenzije jer je glupo i neka pišu o meni koju su negdje skoro bili i vidjeli kako izgledam sada.A što se tiče pristupa i usluge sigurno sam među najboljima.

Odlučila sam da inače više ne komentiram ovdje ,ali ne mogu izdržati,nije u redu da pojedinci pišu o meni a nisu me vidjeli puno godina.Radila sam na sebi na fizičkom izgledu ,ako sam prije imala viška kilograma ne znači da imam sada u godinu i pol sam skinula 12 kilograma ,ako neki misle da mogu mi naštetiti varaju se ja se pre dugo družim s ljudima ma ovaj način i znaju moji kjenti kakva sam a sad sam top.Nemojte pisati stare recenzije jer je glupo i neka pišu o meni koju su negdje skoro bili i vidjeli kako izgledam sada.A što se tiče pristupa i usluge sigurno sam među najboljima.
Ja ću ti Mirela reći ovako...nisam te nit vidio nit probao...da ima želju....imam itekako i vjerujem da će mi se ostvariti.
Pročitao sam sve komentare...ima više dobrih nego loših...a loši komentari su ti zapravo nihovi vlastiti kompleksi jer kad čovjek nije zadovoljan svojim stilom života i nezna kako riješiti svoje probleme onda se okome na druge...jbg...to je tako normalno u ovom svijetu a tebi veliki plus što se nedaš isprovocirat. Eto toliko...kad si u prilici javi mi u pp neki kontakt da imam pa da i ja dogovorim susret jer vjerujem da ne bih otišao nezadovoljan...
P.S. ako osoba trenira i donekle pazi na sve pomalo može se itekako postići rezultat..znam itekako što govorim jer sam upravo i ja zadnjih 10 g radio na tome i nastavit ću...skinuo 10-ak kg..forma itekako vidljiva pa prema tome💪....točka,nema dalje.

Koji je sad ovo profil ???
Pa napisala si da si izgubila mob i da imaš novi profil i sad se opet javljas sa starog profila . Daj se molim te dogovori tko si ti , s kojeg profila se dopisujes i zašto to radiš ?

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh