Mirela miky
Active member
Ja stvarno Vigo neznam šta točno želiš šta ti nije jasno ,većina kjenata koji mene posječuju ni ne pitaju dali ima sex bez prezervativa neki i sve žele s prezervativom ,šta ti to znači?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
S tobom ne komuniciram , jer ti nisi ona iz Veslačke . . Nema tu puno price , Mirela iz veslacke je davala bez kondoma , , Pantera je davala bez kondoma i još mnoge , gotovo sve , tako da ova priča nema smisla .Ja stvarno Vigo neznam šta točno želiš šta ti nije jasno ,većina kjenata koji mene posječuju ni ne pitaju dali ima sex bez prezervativa neki i sve žele s prezervativom ,šta ti to znači?
Moje iskustvo kod koje sam god bio nije htjela bez kondoma. Par puta bio sam bio kod one viktorije s folnegovićeva i stavio kondom i izgubio erekciju. I sad smo komentirali kao vjv je do kondoma. Kaže ona moguće , al ona neće bez. Kod crne pantere isto par puta bio isto jednom tako problem. Kaže ona,al ja neću bez kondoma radi svog posla kao rizično je. E sad ja sam bio kod nje 2022 ljeto 7 mjesec i 8 i nakon toga više nisam bio poslje je euro uveden otkad je uveden nisam posjetio crnu,a a ova prva viki otišla odavno nekamNisi ništa probao , ali pretpostavljaš jer tako piše u enciklopediji . Stvarnost je totalno drugačija , sve se sexaju bez kondoma , prije ili kasnije .
Mirela je jedna od poznatijih , Pantera - Nives se trošila ko stuka bez kondoma , i jos 90 posto njih. Većina nije više na oglasniku , ali ako sada počnem češljat iznenadit će te se., sad mogu 10-tak s oglasnika navesti koje se troše bez kondoma .
Jesi poglupa moram ti recVidim da je netko izjavio da nisam Mirela iz Veslačke to je opet jedna neistina .Jer sam ja ta Mirela.
Zasto bi se i trebala nekome opravdavati. Kome ne paše nek mu ide drugdje. Bekoga prozivati i blatiti jadno.Duže vrjeme se družim s ljudima na ovaj način ,neda mi opravdavati šta se navodno desilo prije 2 godine ,ja još jednom da napomenem glupost koja je izmišljena,iz razloga da se blati nekog .
Ma sta ti nije jasno vidis da te proziva da si prije davala bez kondoma eto to nisi skontala i sta te briga za pojedine za mene su pisali nema sta nisu jos u privatne poruke da ovde ne pisem sta kako ce mi sjebat posao to su ljumoborni ljudi opusti se,draga si mi al dok budes ovde krive drine ispravljala izgubices zivceDraga Kurvica 22 kako da ti objasnim?
Ja sam u Tz nisam u Hr tako ako odem kod Mirele jedinoImam pitanje za Kurvicu i Mirelu.
Kakve su šanse da vas obje imam u istoj sobi?
Naravno da bi samo ja ne znam Mirelu i da li zena ima obitelj ovako za Hrvatsku da zapucam sama ne biZnači ti bi bila za to?
Još jedino da se Mirela javi
Ja preko dana družim s ljudima na ovaj način ,a navečer za obitelj.Naravno da bi samo ja ne znam Mirelu i da li zena ima obitelj ovako za Hrvatsku da zapucam sama ne bi
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|