A jbg ne odgovara mi. A preko tjedna zadnji termin koji imašMože samo u subotu sam od 12h do 18.30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A jbg ne odgovara mi. A preko tjedna zadnji termin koji imašMože samo u subotu sam od 12h do 18.30
Mirela daj se javi u privatne porukePreko tjedna od 10.30 do 18.30 I to je skoro cjeli dan.
A jbg nikako mi to ne odgovara. Moram čekati godišnji pa da navratim.Preko tjedna od 10.30 do 18.30 I to je skoro cjeli dan.
Ja sam sebi Tito a ti budi sta hoces voz
Pošalji adresu u inboxDi se nalazis I kad se moze doci
Kolko para bilo za 2 svrsavanja?Da malo je punija istina...al s obzirom na cijenu...posao odrađen vrlo dobro s njene strane. Želi ga do grla doslovce..finish bio brutalan ali ona ne staje...nakon toga sve iz nova...
koliko ti je godina?Preko tjedna od 10.30 do 18.30 I to je skoro cjeli dan.
Dosadni ste više s pitanjima, žena komunikativna,nazovi i pitaj što te zanima,na sve ćeš dobiti odgovor,a i ovdje imaš ,svaka stranica netko pita kad radi, koliko radi,malo čitajtekoliko ti je godina?
Mirela je malo jača nije debela ima je da uhvatiš dobroopisi nam bar malo detaljnije, jel tocno da je i dalje debela ili sto kao sto kolega u postu prije piše ?
e jbg druže Juro, strah te 1 na 1 s Mirelicom?Jel moze grupnjak ?
To se traziMirelin izgled i usluga su za svaku pohvalu. A super mi je i kaj je jako društvena i komunikativna, iza ševe uvijek ugodno čavrljanje na krevetu i uživanje u njenim raskošnim oblinama
Ma ne boj se...nježna ti je ona...sve dok ga ne uhvatie jbg druže Juro, strah te 1 na 1 s Mirelicom?![]()
U potpunosti se slažemTo se trazi![]()
U potpunosti se slaTo se trazi![]()
Definitivno je takoMirelin izgled i usluga su za svaku pohvalu. A super mi je i kaj je jako društvena i komunikativna, iza ševe uvijek ugodno čavrljanje na krevetu i uživanje u njenim raskošnim oblinama
Ak to Mirela ne potvrdi onda ne vjerujemI što je najbitnije trudi se,toliko ga dobro dudla uff..do kraja...a onda lagani tuš pa odma ponovo...
Došla mi je kontra...kao 69 poza ali s boka jer kaže da si ga ko može dublje u grlo stavit...i krenulo je...siše,liže,guta ga...pa mi stavila kabanicu i lupaj s guza...premjestim je na bok i trpam divlje dok je držim za sisu i mjesim...i tako je došlo veliko finale![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|