Ja bio 2 puta i nista, prvi put prije 2 god i sad sam bio prosli mjesecNeki su pisali da su pobrali klamidiju od nje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja bio 2 puta i nista, prvi put prije 2 god i sad sam bio prosli mjesecNeki su pisali da su pobrali klamidiju od nje
Pa dobro jel bio neko sa njom?Ona dolazi kod tebe ne ti kod nje
200€. Cimerica joj Marija. Ista "organizacija" sa istim tekstom "Kes na ruke" i popis usluga. Korisnicka imena BOONY, Natasalove, itd., Kokana i slicno. Do sada sam sa "Srbinom" imao dobra islustva, ali i on postao pohlepan, los i cure ruzne.Koliko trazi za sat vremena?znaci nije u zgu... Steta
Hahaha ponuđen sam bio bajaderom, ali se nije uklapala u dnevni kalorijski unos pa sam nazalost morao odbiti Silvinu i više nego pristojnu ponuduSi odabrao mentol bonbone ..ili bajaderu..
Obicno je to ponuđeno na stolu
Pregazio ju cijeli Zagreb i svi cigani pa ti sad odluciDAL SE ISPLATI?![]()
Druzenje s plavušom.. Dodi.. - Druženje - Ljubavni oglasnik
🤭Plava, vitka, 32god. Uvijek nasmijana i za dobru zabavu.. 🤭Moj prostor novi Zagreb Dodi i upoznaje me te seljubavni-oglasnik.net
ak vec pises i znas nekej, daj onda napiši pa da znamo za ubuduće...Pregazio ju cijeli Zagreb i svi cigani pa ti sad odluci
To je ona mateja, već je trudna po tko zna koji put,,,druži se sa ciganima, a ujedno i jebe, ne preporučamak vec pises i znas nekej, daj onda napiši pa da znamo za ubuduće...
Sve je vec odavno napisanoak vec pises i znas nekej, daj onda napiši pa da znamo za ubuduće...
pazi se boleština zato šta nudi sve bez gumiceDAL SE ISPLATI?![]()
Druzenje s plavušom.. Dodi.. - Druženje - Ljubavni oglasnik
🤭Plava, vitka, 32god. Uvijek nasmijana i za dobru zabavu.. 🤭Moj prostor novi Zagreb Dodi i upoznaje me te seljubavni-oglasnik.net
Može li brojmože privatna poruka njenog fb-a?
Moja preporuka ove dvije koje su zapravo jedine dvije sto valjaju trenutno u ZgPozdrav ekipa, novi ovdje i u ovom sportu (26) godina, nikada prije nisam na ovako nesto isao, nisam nekako ni imao potrebe, u zadnje vrijeme me vuce i vuce nekakosvrbe me pare, eh sada neka preporuka mozda za B2B za pocetak ili nesto tipa toga, neka slicna iskustva i "strah" od prvog puta ?
Takoder ako sam fulao temu, moje isprike
Isto tako procitano vecinu vasih postova tako da je prvo pravilo jebanje, i pusenje bez gumice ne dolazi u obzir ako zelis ostati 100% cist![]()
Romani su već pisani o njoj samo treba znati koristiti tražilicuJel bio tko sa njrznpm i maznom, nepise nista na forumu...? Nmg nax nista za nju
![]()
Nježna i mazna. . .
Družila bih se sa situiranim gospodinom. Moj prostor. Slike moje.www.oglasnik.hr
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|