Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uhh da Snježana, kad sam bio kod nje nisam ni shvaćao kolko je bila dobra zapravoJa ovu cekam vec dugo. Ako nadjes broj i sl javi molim lijepo
Onda je bolje otići kod Elene, kod nje b2b traje desetak minuta i kad ti drka okrene ti guzicu tako da uz drkicu imaš i savršen pogled izbliza na picu i šupakBio neki dan kod ove. Izgleda savrseno, plavusa, mrsava sa jako lijelim sisama (cca 3) i odlicnom guzicom. Usluga i nije nesto, ajde da je to sve skupa 40-50 eura onda da. Inace b2b je 80eura, ako hocu da skine gace to je 90 eura, prestrasno. E sad b2b, traje doslovno minuti i onda ga krene drkati. Drka ga dobro i tko je i inace brzi kao i ja svrsi za cas. Po meni drkanje bi trebalo krenut tek nakon 20min, ovak realno uzme 80 eura za cca 5-10 minuta. JadnoMasaža
Maserka Mia, nudi body to body masažu u svom privatnom prostoru. Slike moje. Samo pozivi! Sex isključen!www.oglasnik.hr
Sta je ona trudna?Mlada sexy crvenokosa tigrica
Pozdrav imam grudi br 5 / visina 173 / tezina 65 kg te 32 godine i lijepu crvenu dugu kosu. Pruzam odlican provod i…www.oglasnik.hr
Tko ima fetish na trudnice izvolite. Crnokosa, 30ak godina, ok u faci, malo gothic izgleda. Masaza ok + oral bez i svrs u usta = 50. Inace je komplet 70. Lokacija Tresnjevka
Od kad je trudna? A taman sam mislio otic kod nje jedan danMlada sexy crvenokosa tigrica
Pozdrav imam grudi br 5 / visina 173 / tezina 65 kg te 32 godine i lijepu crvenu dugu kosu. Pruzam odlican provod i…www.oglasnik.hr
Tko ima fetish na trudnice izvolite. Crnokosa, 30ak godina, ok u faci, malo gothic izgleda. Masaza ok + oral bez i svrs u usta = 50. Inace je komplet 70. Lokacija Tresnjevka
Jel si bio kod nje ....Jel se dobro j......Od kad je trudna? A taman sam mislio otic kod nje jedan dan
Takve kravetine treba raskrinkati i ne više odlaziti kod njih....Doslovno više nema poštene dobre kur... za poj....sve neke sprdačine . ..nula bodovaBio neki dan kod ove. Izgleda savrseno, plavusa, mrsava sa jako lijelim sisama (cca 3) i odlicnom guzicom. Usluga i nije nesto, ajde da je to sve skupa 40-50 eura onda da. Inace b2b je 80eura, ako hocu da skine gace to je 90 eura, prestrasno. E sad b2b, traje doslovno minuti i onda ga krene drkati. Drka ga dobro i tko je i inace brzi kao i ja svrsi za cas. Po meni drkanje bi trebalo krenut tek nakon 20min, ovak realno uzme 80 eura za cca 5-10 minuta. JadnoMasaža
Maserka Mia, nudi body to body masažu u svom privatnom prostoru. Slike moje. Samo pozivi! Sex isključen!www.oglasnik.hr
Bio sam prije iso,a onda nije bila trudna...Jel si bio kod nje ....Jel se dobro j......
Daj link Silve.....Momci, upravo idem kod Silve prvi put i jako sam nabrijan. Nadam se da će bit jebeno. Držite fige hahah
Aha čudna je ženska.....svašta čuo o njoj loše.....Silvia - milf 40
Dama 40 god. prijatnog izgleda, savršeno oblikovanog tijela družila bi se sa kulturnom gospodom u vlastitom prostoru…www.oglasnik.hr
Što brateAha čudna je ženska.....svašta čuo o njoj loše.....
Nista nije lose, ko god to kaze lazeAha čudna je ženska.....svašta čuo o njoj loše.....
Sve je to za !!! CRNU LISTU !!!Onda je bolje otići kod Elene, kod nje b2b traje desetak minuta i kad ti drka okrene ti guzicu tako da uz drkicu imaš i savršen pogled izbliza na picu i šupak
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|