Bio svega sa par cura sa PO, pa da podjelim...
Crna pantera je cudo od zene, mislim da su kod nje bili apsolutno svi sa foruma. ima godine koje kaze i izgleda jebeno dobro, mrsava i zgodna za svoje godine. Akcija top, zena zna sta radi i uziva u tome. Voli mlade decke, pa slobodnk recite koju godinu manje kad nazovete. Novi zagreb istok
Mia plava, novi zagreb istok. Na oglasu su sise u prvom planu...cura je bas lijeoa i zgodna, al je bahata. Taknes si kurac i trebas ic prati ruke prije nego ju diras haha. Moze se sve dogovoriti i vracam se jer je bas zgodna.
Crvenokosa 30, novi zagreb istok. Zgodan curetak 30 godina, malo punija, al na pravim mjestima. Ima velike sise i moze se dogovoriti drkanje sisama, voli ugoditi. Nema sexa ni orala, bar meni nije bilo.
Plava zgodna zena - novi zagreb istok. Na oglasu sjedi ledima okrenuta i vidis da je slika sa neta.....
To je jako lose, hrapav glas i tu sam trebo stat. Vrata otvara plava zena, al 55 godina umjesto 40....ima neki oziljak na ledima koji mi se ne svida. Ona je okej i suraduje, moze sve, al nije mi sjela.....
za promjenu bi htio pola sata drkanja i pusenja, bez masaze i sexa. Samo da si legnem i da me zena cijedi pola sata sa 2-3 svrsavanja.....di bi mogo dobiti tako nesto?