Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I šta veli Silva ili si zvisio....Momci, upravo idem kod Silve prvi put i jako sam nabrijan. Nadam se da će bit jebeno. Držite fige hahah
Kod marice to mozes dobitBio svega sa par cura sa PO, pa da podjelim...
Crna pantera je cudo od zene, mislim da su kod nje bili apsolutno svi sa foruma. ima godine koje kaze i izgleda jebeno dobro, mrsava i zgodna za svoje godine. Akcija top, zena zna sta radi i uziva u tome. Voli mlade decke, pa slobodnk recite koju godinu manje kad nazovete. Novi zagreb istok
Mia plava, novi zagreb istok. Na oglasu su sise u prvom planu...cura je bas lijeoa i zgodna, al je bahata. Taknes si kurac i trebas ic prati ruke prije nego ju diras haha. Moze se sve dogovoriti i vracam se jer je bas zgodna.
Crvenokosa 30, novi zagreb istok. Zgodan curetak 30 godina, malo punija, al na pravim mjestima. Ima velike sise i moze se dogovoriti drkanje sisama, voli ugoditi. Nema sexa ni orala, bar meni nije bilo.
Plava zgodna zena - novi zagreb istok. Na oglasu sjedi ledima okrenuta i vidis da je slika sa neta.....
To je jako lose, hrapav glas i tu sam trebo stat. Vrata otvara plava zena, al 55 godina umjesto 40....ima neki oziljak na ledima koji mi se ne svida. Ona je okej i suraduje, moze sve, al nije mi sjela.....
za promjenu bi htio pola sata drkanja i pusenja, bez masaze i sexa. Samo da si legnem i da me zena cijedi pola sata sa 2-3 svrsavanja.....di bi mogo dobiti tako nesto?
Ne znam procijeniti mjesec, al vidi se dobrano. Ne mos fulatZnali itko u kojem je mjesecu
![]()
Mlada sexy crvenokosa tigrica
Pozdrav imam grudi br 5 / visina 173 / tezina 65 kg te 32 godine i lijepu crvenu dugu kosu. Pruzam odlican provod i…www.oglasnik.hr
Pa đe se more jebat sa takvim stomakom?Ne znam procijeniti mjesec, al vidi se dobrano. Ne mos fulat
Ooo može itekako....ja sam trpao jednu u 7 mj trudnoće....vlazna do bola a kamo li prohodnaPa đe se more jebat sa takvim stomakom?![]()
Bogami svaka ti cast,ja samo ne znam kako se te koje to rade neboje da se nestp desi ili slicno...Ooo može itekako....ja sam trpao jednu u 7 mj trudnoće....vlazna do bola a kamo li prohodna
jeli netko bio kod nje. ovako kada sam dogovarao mi se čini ok cura. a i na slikama dobro izgleda. rekla mi je da je u Divka budaka na Maksimiru.![]()
Mlada Mia čeka samo tebe za zabavu, nudim uživo i online 🍒
Mlada djevojka 160/53/2 sa vlastitim prostorom Slike su moje - bez neugodnih iznenađenja (mogu dokazati) Diskrecija je…www.oglasnik.hr
Nema se što desiti ako sve ide normalno...znači ne mislim divlje nabijanje jer u tom slucaju bi moglo biti komplikacija ali to je mala vjerojatnostBogami svaka ti cast,ja samo ne znam kako se te koje to rade neboje da se nestp desi ili slicno...
iz nekog razloga ne radi sat makar sam rekao da hoću sat ali dobro popusio 50 eura reko neću ciganit sad kad sam došao većNee nije naplatila 150 uredno pola sata naplatila tolko sam i bio
Volio bih dobiti kontakt!Ima na fb jedna sa Trnja ako nekoga zanima radi i sa dvojicom može se dogovoriti i nenaplačuje mlađa je oko 30 godina ako nekoga zanima neka se javi u private
Ništa od toga,nemoj se nadazjeli netko bio kod nje. ovako kada sam dogovarao mi se čini ok cura. a i na slikama dobro izgleda. rekla mi je da je u Divka budaka na Maksimiru.
Ako je neko bio kod nje da mi kaže kakva je i kaj sve možeš s njom
U kojem smislu? Daj malo više informacija. Opiši malo ako si bio kod njeNišta od toga,nemoj se nadaz
može privatna poruka njenog fb-a?Ima na fb jedna sa Trnja ako nekoga zanima radi i sa dvojicom može se dogovoriti i nenaplačuje mlađa je oko 30 godina ako nekoga zanima neka se javi u private
Tocno tako.Mora poraditi na profesionalnosti da ne narucuje drugog u 1530 ako je stranka prije do 1530. Za 80 si mogao komplet dobit...
Ma naravno da može!može privatna poruka njenog fb-a?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|