NFS
Active member
To njen studio ili od Domine Fride? Koliko para seansaIz Kopra je al ima studio i u Ljubljani
Ja bio u kopru
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To njen studio ili od Domine Fride? Koliko para seansaIz Kopra je al ima studio i u Ljubljani
Ja bio u kopru
Ma neee...koliko novaca si platio seansu, a ne kolimo puta ( para ) si bioU Kopru njen za Ljubljanu ne znam
Meni je ona jako zgodna
Nevinost na tom polju izgubio kod nje pa nisam objektivan možda al meni je bila super
Bio 2x,i opet bi išao al je vidjela da baš nisam za bol pa mi se ne javlja![]()
Ne radi više, nijr nikad ni radila nego samo iz gusta, a i to se tesko dolazilo na redAko tko ima kontakt od goldie8 neka se javi
Wild Kitty i Dreamy Willow ne rade uzivo samo online, Skadi je švabica vec duze vrijeme je u Zg-u ( vacinom hardcore ), MaitresseLeia ako ides na koji od desavanja ( party) mozes s njom razgovarat ,Na Fetlifeu sam, konkretno dominacija i foot fetish me zanima, Da li netko ima iskustva sa MaitresseLeia, kyria L, Mistress Skadi, Wild Kitty i DreamyWillow ona mi je najbolja!koje su cijene i ostalo?
Ma previseEkipa bok još jednom, u razgovorima sam sa Dominom Tyryanom, 1 sat 300 e kaže, ima li neko iskustvo ? Da li se isplati ?
A Di se nalazi, u Zagrebu ?Ekipa bok još jednom, u razgovorima sam sa Dominom Tyryanom, 1 sat 300 e kaže, ima li neko iskustvo ? Da li se isplati ?
Ma previse
Pošalji kontakt u inboxMa previse
Pošalji kont u inboxEkipa bok još jednom, u razgovorima sam sa Dominom Tyryanom, 1 sat 300 e kaže, ima li neko iskustvo ? Da li se isplati ?
https://www.freepik.com/premium-ai-...y-dominant-woman-wearing-leather_55766343.htm![]()
Vatrena Domina
Zdravo. Pružam usluge dominacije. Samo ljudi koji znaju što je dominacija i fetiši. Neozbiljni klijenti me ne zanimaju.…www.oglasnik.hr
Ljudi jel itko bio kod ove, jel se isplati? Jer meni osim ako nije ful zgodna nekako nema to smisla
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|