BOSNA I HERCEGOVINA - Iskustva & recenzije

Pa jbga sa tobom se zvalji i prica nije sljam prema tebi , samo ne znam sta ti imaš sa njom da pričaš kod kurave se ide da ispraznis jaja i to je to kakva prica, malo si se ti zaljubio ali neka često se dešava kod psihicki labilnih tipova da se zaljubljuju u prostitutku koliko je hvalis nemoj kao da ti je mater rodila.
Ne samo zaljubio..msm da cu i da je zenim hh ❤️💋😂🤣
 
Ovaj forum pod hitno treba ukinuti zbog luđaka koji zovu i zajebavaju cure. Ovdje sam nekoliko godina i nenormalan broj cura se povukao sa oglasa zbog bolesnika, teško se dolazi do brojeva. Mnoge i prestale raditi ili zatvorile krug klijenata.
Juče zvao Lidiju, kaže ne radi više "na taj način". Bilo je prije masu cura, sada se uzdamo da dođe neka strankinja, koja nam naplaćuje 2-3 puta više nego u ostalim zemljama. I onda luđaci navale i one pobjegnu. Kad na EuroGirls Escort pogledam blacklist brojeva i recenzija djevojaka vidiš koliko smo bolesni. Jedno vrijeme smo imali i Viber grupu koja je bila super dok se bolesnici nisu nakačili, pa smo ugasili.
Ako neki admin ovo čita, majstore, gasi mješalicu i motaj kablove.
Ma nisu budale samo razlog sto je slaba ponuda, sad je aktuelan vikend u Dubaji, uzme se par hiljada i ovamo glume poštene cure.
 
To nije moguće tusiram se vise puta dnevno i ćunu perem poslije sapuna i jajoperom ima u DM marketima za one koji ne znaju sta je, tako da nije do toga.
Kada smo vec kod higijene domace rave ako ih ima uopste trebaju da zahtjevaju od svoje klijentele tusiranje prije usluge I to da se pobrinu za čist ručnik i hemiju o svom trošku i naravno da tajming tusiranja ne bude uračunat u vrijeme usluge, prema tome i to je do njih. Pa meni bi bilo drago da traže da se istusiram kad joj dodjem na vrata iako ja to kući obavim prije dolaska, jer je to znak i njene higijene i ostalih mušterija kod nje, ali one prve neće da se smaraju oko toga nego ajd daj pare pa ako je ikako moguće da te ispratim preko vrata sto prije.


Ma sve je to individualno druze.
Svaka osoba je razlicita..vjerovatno si bio previse servilan i fin.
Treba pokazat gard i u tim situacijama da bi te se ispostovalo.

Jedne prilike u Beogradu u hotelu Moskva narucio sam kasnu posjetu u hotelu i druzenje na 2 sata

Posto je bio takav tajming, vec ponoc , dosao iz kluba Kasina preko puta mnogo napaljen, pomalo pod cugom, a cura je bila top odmah s vrata sam joj dao novac , rekao da cuti, zgrabio je okrenuo zguza , digao suknju, stavio kondom i na radnom stolicu je odstojeci pojebao.
Svrsio za 3 minute i ona posla da ide.
Kad sam dreknuo, prostrijelio je i upitao jel to ti mene zajebavas rekla je da se sali i ostala skoro 3 sata iako sam platio 2. :)
Tako da vjerujem da je ipak bilo do tebe.
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh