Znam ja nego mi ova drugarica nije u tom fazonuJoj kad bi vas dvije ugovorile tu trojku išlo bi to kao podmazano u bukvalnom smislu. Mozda bi i Crnka vidjela uživo sta znaci trojka jer pretpostavljam da ti znaš, ona bas i ne.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znam ja nego mi ova drugarica nije u tom fazonuJoj kad bi vas dvije ugovorile tu trojku išlo bi to kao podmazano u bukvalnom smislu. Mozda bi i Crnka vidjela uživo sta znaci trojka jer pretpostavljam da ti znaš, ona bas i ne.
Ma da znate kakvih se sve debila javlja dobro ikome odgovorimMa može se i do Ane...samo treba znati.
Na poruke ,,kolko je,, i morel šta jeftinije,, neće da odgovara![]()
Guzva treba biti uporanvala kako se ovdje svi žale da se ne javljaš, prije bi Putina dogovorili da ga opale![]()
Pa zato i kažem da sam tobom napravi neki deal.Znam ja nego mi ova drugarica nije u tom fazonu![]()
Slabo i radim valjda mi naletio period da mi se ne radivala kako se ovdje svi žale da se ne javljaš, prije bi Putina dogovorili da ga opale![]()
Zaboravih reci na neke poruke ne odg cisto zbog sebe..Guzva treba biti uporan![]()
Dizi cijenu deri kad možešGuzva treba biti uporan![]()
Jel i tebe zovu na šetnju, ćevap, ringišpill?Ma da znate kakvih se sve debila javlja dobro ikome odgovorimmajke mi nerviram se dopisuju se ljudi kao da smo u vezi
Sve gledam da radim ove stalne ponekoga i novog ubacim..
Ćevap s puno luka, kad podrigneš da cijela država osjetiJel i tebe zovu na šetnju, ćevap, ringišpill?
Ja kontam zovu na jahtu neka egzotična putovanja a oni na ćevape eee Bosno tugo mojaJel i tebe zovu na šetnju, ćevap, ringišpill?
Ja sam bar originalan, ja te odmah pred oltar tj par metara od oltaraJel i tebe zovu na šetnju, ćevap, ringišpill?
Mislim da je fake profil a neko gore je isto rekaoJe l bio ko kod Amely Ege BanjaLuka, ili je fake profil?
Teško da će ti neka doći do Ajdinovica, ipak je to 50km..Pozdrav raja, ako imate neku djevojku iz Sarajeva poslovno sam u Ajdinovicima od sutra do nedelje..al da je za druzenje 24h,ako bude ok moze i48h, volio bi da je Sarajka..slobodno posaljite poruku privatnu...otvoren sam za razgovoro oko novaca . Hvala ekipa lp
Primi me ...samo me primi...profesorice hoćeš li me primitiMa da znate kakvih se sve debila javlja dobro ikome odgovorimmajke mi nerviram se dopisuju se ljudi kao da smo u vezi
Sve gledam da radim ove stalne ponekoga i novog ubacim..
Hoce samo u hotel i ne salje slike da vidis valja li nego “zgodna sam ja ne brini”Jel ko bio sa ovom Marijom/Nataliom iz Sarajeva sa Cityoflova?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|