Sisata i guzata
Well-known member
Ja radim kao oni umirovljenici povremeno na 4 hDaj nemoj, trebaš odraditi još puno kilometara

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja radim kao oni umirovljenici povremeno na 4 hDaj nemoj, trebaš odraditi još puno kilometara

Plati covjeku piceJos nismo nasli kvalitetu u pl. O
Kad nademo kvalitetu u POPlati covjeku pice

Ja nisam skrta, svi cete biti u rundiKad nademo kvalitetu u PO

Svi se na kraju vracamo korijenimaVise necu biti zena sa foruma vec zena sa PO
Mi smo je nasli... za tebe lakoKad nademo kvalitetu u PO
Pa zavisi koliko su vam visoki kriteriji, moji su jako....Mi smo je nasli... za tebe lako
A ne cine mi se bas visokiPa zavisi koliko su vam visoki kriteriji, moji su jako....
Nema potrebe, punaSvi se na kraju vracamo korijenima

Cemu pljuvanje po curama iz po?Pa zavisi koliko su vam visoki kriteriji, moji su jako....
I po nama?Cemu pljuvanje po curama iz po?
Nije pljuvanje, nema kvalitete, nema higijene, nema stila, nema mozga... To su cinjenice... Pola ih je nepismeno, vise od pola se jebe bez kondoma, jedna od njih mi je iz ljubomore palila novce... O cemu pricamo...Cemu pljuvanje po curama iz po?
Koja god da je stala uz mene bila je nebitna, a zamisli da je stala uz npr Mariju Meglaj ili slicnu.. Izrrezivale su mi cipele i haljine iz ljubomoreNije pljuvanje, nema kvalitete, nema higijene, nema stila, nema mozga... To su cinjenice... Pola ih je nepismeno, vise od pola se jebe bez kondoma, jedna od njih mi je iz ljubomore palila novce... O cemu pricamo...
Pola ih 10 godina radi u istoj haljini...Koja god da je stala uz mene bila je nebitna, a zamisli da je stala uz npr Mariju Meglaj ili slicnu.. Izrrezivale su mi cipele i haljine iz ljubomore
|   | 
   Tel: 064/677-677 
 | 
|   | 
 Učiteljica iz predgrađa traži...   Tel: 064/677-677 
 | 
|   | 
 | 
|   | 
 |