SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Fejk profil,slike na profilu su od nekog ukrajinskog modela ,ukratko izbjegavajte 👍

onda ti bilo dobro u Fernande ? ne vidi je se bas dobro na fotkama
Nisam jos bia pokusa sam zadnji put ali nažalost imaju neku grupu i imaju moj stari broj telefona sad sam kupia novu karticu 😁 ko da san previše puta reka da ću doć pa nisam pa je nešto srala kako ja to mogu raditi blablabla a one nisu nikakav problem kad ti dođes pa se ne javljaju na mob ili kaže ti adresu pa očekuje da dođeš za 2 min pa ako nisi dosa u njezinom određenom vremenskom periodu kaže da je vrijeme isteklo a ti ko budala na pola puta ali najviše hoću zbog guzica njezinih i da probam anal ako da

Jel bio tko? Kaže uplaćivaš preko Ine i donosiš mi na ruke, bili na poziv.

Izbjegavati duo sa njenom prijateljicom, dogovorio duo sa svrsavanjem po licu, ali ovo nema nikakve veze sa duom, obje dvi valjda gledaju sta vise zaradit, dopisivanje je na tecnom engleskom, al kad dodjete tamo, ne znaju beknit, samo madjarski, ili cak ciganski, jer mi nije nekako zvucalo masjarski, duo se sveo na to da je jedna pusila, i onda kad me druga uzjahala, i trudila se da sta prije svrsim, ova prva je izasla iz sobe, ova sta me uzjahala je pocela nesto govorit klijent, okupa sam je po faci, i otisao, sve je trajalo cca 10-15 minuta, a prije toga sam cekao 15 minuta ispred zgrade jer su kasnile, bilo minje napeto probat madjarice, jer ih uvik svi hvale, ali bogami, nakon ovog iskustva, nek ostanu povise Drave
Ista stvar blago receno Katasfrofa 🫣

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh