TorcidaMertojak
Well-known member
Brate pucajA di je brat Torcidamertojak, on najbolje zna di ima i šta

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Brate pucajA di je brat Torcidamertojak, on najbolje zna di ima i šta
???Pozdrav ljudi ovih dana sam u splitu zanima ame ima li koja provjerena GILF ili MILF cijena nije bitna znaci ako znate neku moze broj hvala vam unaprijed
Već sam se dogovorio s njom. Cura je vrh...Ekipa vratila se Daniela Španjolka ko nije bia ili želi ić opet kao ja ,to je to cura za ženit![]()
Kolega, očito imamo isti ukus. Kontaktirao sam je, pokušao malo spustiti cijenu pa se naljutila.Alondru bi tia probat izgleda brutalno
Meni spustila 100/30 min al bez orala bez gumeKolega, očito imamo isti ukus. Kontaktirao sam je, pokušao malo spustiti cijenu pa se naljutila.
Kad ideš,tribalo bi je u dvoje nekad probat ako daVeć sam se dogovorio s njom. Cura je vrh...
Prijatelju, ja je ne želim dijeliti s nikim. Idem večeras ili sutra, recenziju ću napisati, a ti javi kakva je Alondra.Kad ideš,tribalo bi je u dvoje nekad probat ako da,javi kako prošlo
Alondra možda sutra danas neću stić i obitelj me želiPrijatelju, ja je ne želim dijeliti s nikim. Idem večeras ili sutra, recenziju ću napisati, a ti javi kakva je Alondra.
Ili ukrajinke, poljakinje..Bio tko sa ruskinjama u Splitu? Ima ih zgodnih, ali i sumnjivih..
90% lose iskustvo, latinoamerikanke su ti bolja oklada, otprilike 50%Ili ukrajinke, poljakinje..
Zna il neko nešto o ovoj.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |