bbb1986
Well-known member
Puši kurac tovare retardiraniJebi ga, navijas za Dinamo, normalno je da si lakovjeran
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Puši kurac tovare retardiraniJebi ga, navijas za Dinamo, normalno je da si lakovjeran
Sorry za ovo gore, nisam moga odolittrebaš i prešarati Qr kod isto jer sam tako ja popušio isto mi reklo da prešaram brojeve i pošaljem kao dokaz da sam kupio i kad sam došao na adresu šaljem poruku i blokiralo me i ja pokušao iskoristiti bon ali pisalo več je iskorišten i onda skužio da nisam Qr kod prešarao i tako mi skinulo pare. Tako i ako se odlučiš na to prešaraj Qr kod isto. Ali bolje nemoj ni kupovati jer čim traže bonove prevara je.
Ok, povlacim ovo sorry, ipak si lakovjeranPuši kurac tovare retardirani
Tako ni ja ne mogu odolit kad se vi nadate da če te biti prvaci pa na kraju Dinamo osvoji.Sorry za ovo gore, nisam moga odolit
Hahaahaa, ovaj lakovjerni navijač i intelektualac savjetuje što raditi sa bonovima te nudi retardiranim tovarima kurac za pušenje, a lik puši bonove??? Kakav stupanj neintelakta i ozbiljne retardacije???Ok, povlacim ovo sorry, ipak si lakovjeran
Joooj hahahhah ajde kurvo prošetajDragi moji splicani,moj vam je savjet da se druzite sa domacim zenama ili curama ovdje u Splitu koji nude masazu i druženje i ne uzimaju bonove i takve pizdarije.Pa kvragu valjda ima i domacih zena,a mislim da ih ima mozda 2-3 koje nude usluge bez bonova i slicno.Manite se ovih stranih i laznih fake osoba,samo ce vam uzeti pare,a usluga 0 bodova.Eto nije moje da se miješam,ali ja kao bisex dalmatinka koja cijeli svoj zivot zivi u Splitu da sam na vasem mjestu zabavljala bi se sa domacim curama ili zenama ovdje,samo pamet u glavu,budite diskretni i normalni pa ce i one bit drugacije.I nemojte gadit nikoga ovdje po forumu,nitko nije savrsen jer kad bi ja pocela pricati o muskima i njihovoj higijeni dalo bi se svasta napisati.Pozdravlja vas sve topla dalmatinka,a sad idem popit kavu u miru pusa
Bitno da si ti pametan retardu jedan maloumni.Hahaahaa, ovaj lakovjerni navijač i intelektualac savjetuje što raditi sa bonovima te nudi retardiranim tovarima kurac za pušenje, a lik puši bonove??? Kakav stupanj neintelakta i ozbiljne retardacije???
Za tebe samo dvije riječi, puši bonoveBitno da si ti pametan retardu jedan maloumni.
Ja znam da na svijetu ima kretena ali ti si poseban.Za tebe samo dvije riječi, puši bonove
Po svemu sam poseban, tu si u pravu. Ipak se nadam da si za bonove naučija da ih ne šalješ, još poradi malo na izričaju i kontroli bijesa i moglo bi bit nešto od tebe...do tada l.p.Ja znam da na svijetu ima kretena ali ti si poseban.
I jos nesto...molila bi muske da mi ne pisu i ne salju molbe i pozive za kavu i druzenje,u braku sam i ne pada mi na pamet takve stvari radit.Iskljucivo se dopisujem sa zenama i drzim do njih i stala bi iza njih u svakom trenutku jer ih se previse gadi ovdje po forumu.Dragi muskarci izađite,prosetajte malo po Splitu,naucite razgovarati,a ne samo tipkati pa cete upecati nesto.Nije to neka filozofija,malo sarma i pristojnosti i eto ga bit ce nesto.
Ako si vec par puta pitao i nisi dobio odgovor, sta ti nije jasno? Odi pa nam javiPozdrav ljudi, evo vidim da je ovaj oglas opet aktivan. Vec par puta sam pita jel netko upoznat a curom pa nisam dobio odgovor…. Nadam se da ce mi netko sad reci nesto o njoj. Hvala
Imas li neku za preporucit?Dragi moji splicani,moj vam je savjet da se druzite sa domacim zenama ili curama ovdje u Splitu koji nude masazu i druženje i ne uzimaju bonove i takve pizdarije.Pa kvragu valjda ima i domacih zena,a mislim da ih ima mozda 2-3 koje nude usluge bez bonova i slicno.Manite se ovih stranih i laznih fake osoba,samo ce vam uzeti pare,a usluga 0 bodova.Eto nije moje da se miješam,ali ja kao bisex dalmatinka koja cijeli svoj zivot zivi u Splitu da sam na vasem mjestu zabavljala bi se sa domacim curama ili zenama ovdje,samo pamet u glavu,budite diskretni i normalni pa ce i one bit drugacije.I nemojte gadit nikoga ovdje po forumu,nitko nije savrsen jer kad bi ja pocela pricati o muskima i njihovoj higijeni dalo bi se svasta napisati.Pozdravlja vas sve topla dalmatinka,a sad idem popit kavu u miru pusa
Pa javite se splitskim domacim zenama sta ne traze bonoveImas li neku za preporucit?
Nema ih bas na PlavomPa javite se splitskim domacim zenama sta ne traze bonove
Pusti plavi,ima ih na ljubavnom.Nema ih bas na Plavom
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|