Posalji u inbox oglas od nekePusti plavi,ima ih na ljubavnom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Posalji u inbox oglas od nekePusti plavi,ima ih na ljubavnom.
Cura sporadicno dolazi ovde, nekad je radila u istom stanu sa “Matejom” koja je nestala iz Splita, bio sam jednom ili dvaput prije par godina, slike su prave, nije neka ljepotica, ali koliko se sjecam zabavljala se, nije bilo losePozdrav ljudi, evo vidim da je ovaj oglas opet aktivan. Vec par puta sam pita jel netko upoznat a curom pa nisam dobio odgovor…. Nadam se da ce mi netko sad reci nesto o njoj. Hvala
Maja, simpatična Slavonka. Jače butine i dupe. Kakve ja volim! Dočekala me u tangama i čipkastom korzetu. Tuširanje.Odma je prešla u akciju. Još sam stajao ona ga je strpala u usta, s gumicom. Polako, žestoko. Kako god sam tražio. Sjela na mene, mjenja poze po želji. Svršavanje po sisama. Nema problema.Najbolja s Plavog u ST. Posjetio sam je više puta, zimi,kada je manje strankinja. Za razliku od njih ne ljubi se. Prostor ugodan. Dolazi povremeno, na 2-3 dana. Možeš vidit dane boravka na profilnoj slici od Wapp-a. Zabavi se!Pozdrav ljudi, evo vidim da je ovaj oglas opet aktivan. Vec par puta sam pita jel netko upoznat a curom pa nisam dobio odgovor…. Nadam se da ce mi netko sad reci nesto o njoj. Hvala
Bonovi sve osim stranih curajel bio tko, izgleda bomba za pojebatVatrena Lucija, 34
Cura u gradu za koju necete pozaliti niti sekunde. Radim sve vrste masaža i molim samo ozbiljne mušterije da se…www.oglasnik.hr
Nisam nažalost još,volia bi danas stić,ako ne Daniea tu do sride valjdaFocker i TorcidaMertojak , jeste li obišli ALondru ? nema nikakvih komentara
I mene zanima sta je to cudno sa tom maserkom,morat cu joj se javit da je pitam masira li zene.Koja je fora s onom maserkomST sto se oglasava ovdje? Ima li smisla otici kod nje na masazu? Komentari oko nje su cudni
Znači samo Daniela i nikooo višeeeeNemojte kod ove alondre, mehanički odrađuje sve gleda te se risit čin prije nema ljubljenja nema dodirivanja ništa, i nije najugodnija bas, i ne izgleda ka na slikama
Mislim da je ok,dala mi je i broj bilaKoja je fora s onom maserkomST sto se oglasava ovdje? Ima li smisla otici kod nje na masazu? Komentari oko nje su cudni
Koliko naplaćuje usluge?Maja, simpatična Slavonka. Jače butine i dupe. Kakve ja volim! Dočekala me u tangama i čipkastom korzetu. Tuširanje.Odma je prešla u akciju. Još sam stajao ona ga je strpala u usta, s gumicom. Polako, žestoko. Kako god sam tražio. Sjela na mene, mjenja poze po želji. Svršavanje po sisama. Nema problema.Najbolja s Plavog u ST. Posjetio sam je više puta, zimi,kada je manje strankinja. Za razliku od njih ne ljubi se. Prostor ugodan. Dolazi povremeno, na 2-3 dana. Možeš vidit dane boravka na profilnoj slici od Wapp-a. Zabavi se!
Ne, da se ne mucis ali probajI mene zanima sta je to cudno sa tom maserkom,morat cu joj se javit da je pitam masira li zene.
Ne, da se ne mucis ali probaj
Zasto??Ne, da se ne mucis ali probaj
Ako je samo klasicna masaza onda ok ali he mislim da neZasto??
Ok hvalaAko je samo klasicna masaza onda ok ali he mislim da ne
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|