Izbjegavati duo sa njenom prijateljicom, dogovorio duo sa svrsavanjem po licu, ali ovo nema nikakve veze sa duom, obje dvi valjda gledaju sta vise zaradit, dopisivanje je na tecnom engleskom, al kad dodjete tamo, ne znaju beknit, samo madjarski, ili cak ciganski, jer mi nije nekako zvucalo masjarski, duo se sveo na to da je jedna pusila, i onda kad me druga uzjahala, i trudila se da sta prije svrsim, ova prva je izasla iz sobe, ova sta me uzjahala je pocela nesto govorit klijent, okupa sam je po faci, i otisao, sve je trajalo cca 10-15 minuta, a prije toga sam cekao 15 minuta ispred zgrade jer su kasnile, bilo minje napeto probat madjarice, jer ih uvik svi hvale, ali bogami, nakon ovog iskustva, nek ostanu povise Drav
Meni ovo uopče ne sliči na mađaricu več na ciganku.Izbjegavati duo sa njenom prijateljicom, dogovorio duo sa svrsavanjem po licu, ali ovo nema nikakve veze sa duom, obje dvi valjda gledaju sta vise zaradit, dopisivanje je na tecnom engleskom, al kad dodjete tamo, ne znaju beknit, samo madjarski, ili cak ciganski, jer mi nije nekako zvucalo masjarski, duo se sveo na to da je jedna pusila, i onda kad me druga uzjahala, i trudila se da sta prije svrsim, ova prva je izasla iz sobe, ova sta me uzjahala je pocela nesto govorit klijent, okupa sam je po faci, i otisao, sve je trajalo cca 10-15 minuta, a prije toga sam cekao 15 minuta ispred zgrade jer su kasnile, bilo minje napeto probat madjarice, jer ih uvik svi hvale, ali bogami, nakon ovog iskustva, nek ostanu povise Drave