SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Bio sam 2x kod nje
Nije lose iskustvo al nije mi ni za 3x put

Bila je ista kao i na slikama (barem prošle godine)
Sexy obucena, sviđa mi se njen body tipe kao punija milfica... Sex i pusenje su solidni
Pusenje bez gumice, sex sa gumicom
Masira u pauzi između akcija
Ne požuruje ni najmanje
Jeli se da žvalit

Bio danas stan na sucidru lad dogovor brzo odgovara pa ajde da probam jako jako mlada rane dvadesete docekala me u nekakvim koznim tajicama i topicu stan klimatiziran 100 zelembaca pola sata oral bez da se ljubit ali jako neiskusna i sramezljiva sve u svemu jedno solidno iskustvo sve da na nista se ne tuzi kao da joj neko visi nad glavom

a možda ima jos netko u susjednoj sobi pa zato , a oćeš li je ponoviti , ima li šta oblina zada i sprida ?
Ima Selin mozda. Daju duo njih 2 mislim se ic veceras pa da isprobam i tu trojku, dobro po slikama izgledaju

Bio danas stan na sucidru lad dogovor brzo odgovara pa ajde da probam jako jako mlada rane dvadesete docekala me u nekakvim koznim tajicama i topicu stan klimatiziran 100 zelembaca pola sata oral bez da se ljubit ali jako neiskusna i sramezljiva sve u svemu jedno solidno iskustvo sve da na nista se ne tuzi kao da joj neko visi nad glavom
Izbjegavati duo sa njenom prijateljicom, dogovorio duo sa svrsavanjem po licu, ali ovo nema nikakve veze sa duom, obje dvi valjda gledaju sta vise zaradit, dopisivanje je na tecnom engleskom, al kad dodjete tamo, ne znaju beknit, samo madjarski, ili cak ciganski, jer mi nije nekako zvucalo masjarski, duo se sveo na to da je jedna pusila, i onda kad me druga uzjahala, i trudila se da sta prije svrsim, ova prva je izasla iz sobe, ova sta me uzjahala je pocela nesto govorit klijent, okupa sam je po faci, i otisao, sve je trajalo cca 10-15 minuta, a prije toga sam cekao 15 minuta ispred zgrade jer su kasnile, bilo minje napeto probat madjarice, jer ih uvik svi hvale, ali bogami, nakon ovog iskustva, nek ostanu povise Drave

ekipa nekakvi info,jeli bio itko

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh