Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Heehe istina nitko ništa nedjeli ova grupa se treba ukinutNa ovom forumu, a u temi BiH, rijetko kad se imalo šta dobro i korisno pročitati, jer brojeve svi žele, ali ne dijele iste, čuvajući ih za sebe, a recenzije ne znaju da se pišu.
Pročitajte po drugim temama kako ljudi pišu svoje recenzije i iskustva i kako teče otvorena konverzacija na jednom forumu jer “može l broj”, nije način.
Ponovo, ako ima neko za razmjenu ili novčanu naknadu zanimljive kontakte iz Banja Luke i okoline, može da se javi, ali napominjem da kontakte ne šaljem prvi.. Broj za broj.
Ako želite recenziju za neku damu, a da sam bio, pišite.
Hvala.
retard bolanNeka nova vrsta trac biznisa...ti bi unovcio informacije...bez odgovornosti...sad tek forum gubi smisao...najbolje otvori agenciju i sa foruma se odjavi...
a gdje cemo se sprdat ako se ukine grupa..Heehe istina nitko ništa nedjeli ova grupa se treba ukinut
Ni meni niko ne daje broj i trudim seHeehe istina nitko ništa nedjeli ova grupa se treba ukinut
a gdje cemo se sprdat ako se ukine grupa..
[/QUOTE danas prolazim kod Stoca stopaju tri djevojke
Ajde ppNa ovom forumu, a u temi BiH, rijetko kad se imalo šta dobro i korisno pročitati, jer brojeve svi žele, ali ne dijele iste, čuvajući ih za sebe, a recenzije ne znaju da se pišu.
Pročitajte po drugim temama kako ljudi pišu svoje recenzije i iskustva i kako teče otvorena konverzacija na jednom forumu jer “može l broj”, nije način.
Ponovo, ako ima neko za razmjenu ili novčanu naknadu zanimljive kontakte iz Banja Luke i okoline, može da se javi, ali napominjem da kontakte ne šaljem prvi.. Broj za broj.
Ako želite recenziju za neku damu, a da sam bio, pišite.
Hvala.
Mozel broj?Bio na masazi kod one na Mojmilu, 60 KM, namaze te uljem, masira po ledjima i lagano naprijed i izdrka to je to, gabor, a ne da se nagovoriti na nesto vise, stan smrdi, cuko unutra
Radim jaJel moguće da u bl niko ne radi masazu
AutaNi meni niko ne daje broj i trudim se
CijenaRadim ja
Ajde Cao nemoj me pitati za brojOvaj Aldin sporo pali, moraš mu nacrtati
Bio na masazi kod one na Mojmilu, 60 KM, namaze te uljem, masira po ledjima i lagano naprijed i izdrka to je to, gabor, a ne da se nagovoriti na nesto vise, stan smrdi, cuko unutra
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|