Mostarac_Infinity
Well-known member
Jebi joj sve po spiskuSad sam se dopisivao sa jednom curom. Nije htijela da odhovori i na kraju mi trazila 100€ zbog vremena sto je izgubila. I kaze idem na javnu obijavu. Ovo je broj +387644052297
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jebi joj sve po spiskuSad sam se dopisivao sa jednom curom. Nije htijela da odhovori i na kraju mi trazila 100€ zbog vremena sto je izgubila. I kaze idem na javnu obijavu. Ovo je broj +387644052297
Rekla da je iz zenice. Ona meni rekal da li mogu veceras u 23h. Ja joj odgovorim ne i da li c'è dolaziti ovde. I posle pocela/poceo da mi prijeti...Jebi joj sve po spisku
Dješ se bojat kurviceRekla da je iz zenice. Ona meni rekal da li mogu veceras u 23h. Ja joj odgovorim ne i da li c'è dolaziti ovde. I posle pocela/poceo da mi prijeti...
Pa ne bojim se, ali eto da znate broj. Vijerovatno je to musko iza tog broja.Dješ se bojat kurvice![]()
Jebeš i njegPa ne bojim se, ali eto da znate broj. Vijerovatno je to musko iza tog broja.
Normalno da me smara kad se na temi nema sta drugo procitati osim tvog prodavanja sebe, na stranu sto si glupa i sto ne znas sta je trojka.Ako te smara nemoj ulaziti i citati imam pravo da postabljam sta hocu
Ma one bi da se jebu a da im ne udje obje glume hoce 300km hocete 30kmNormalno da me smara kad se na temi nema sta drugo procitati osim tvog prodavanja sebe, na stranu sto si glupa i sto ne znas sta je trojka.
Zna se ko je gluuup. GENIJALCE.
Moram priznati da jos nisam vidio ovo sto nudi Crnka. Nisam bio kad je s njom prijateljjica, pa ne mogu davati ocjene. Crnka vrijedi ako prohtjevi nisu neki posebni. Njen izbor, postujem.
Koliko sam shvatio, ona te doceka, popusi ti i onda ides i jebes prijateljicu. Zar nije bolje da obe odmah s vrata ustima docekaju gosta i puse? Zanimljivo, moram priznati![]()
Kupi ga sebi pa neka ga imasPogledajte prilog 6980
Ko zeli da kupi broj od ove nek se javi privatno, naravno naplacujem njen broj
Napusis se ti meni malo kurcaNormalno da me smara kad se na temi nema sta drugo procitati osim tvog prodavanja sebe, na stranu sto si glupa i sto ne znas sta je trojka.
Svako svoju robu prodaje.. ja mislim da vi danima placete sto nemate picku i nemate sta da jebete pritom nemate nista pametno da radite u zivotu nego mene da komentarisete plus vam js skupo nemate ni paraMa one bi da se jebu a da im ne udje obje glume hoce 300km hocete 30km
Ti meni pišeš pvt vec 2 puta postavljaš pitanje a nisi podesila da mozes primit porukuu mostaru od veceras![]()
Ma nije laznjak, al je katastrofa. Nije ni za sta...Sad sam se dopisivao sa jednom curom. Nije htijela da odhovori i na kraju mi trazila 100€ zbog vremena sto je izgubila. I kaze idem na javnu obijavu. Ovo je broj +387644052297
Pa dobro za trojku ljudi ocekuju akciju ja nemam para u pravu siSvak
Svako svoju robu prodaje.. ja mislim da vi danima placete sto nemate picku i nemate sta da jebete pritom nemate nista pametno da radite u zivotu nego mene da komentarisete plus vam js skupo nemate ni parasmislicu neku mikrokreditnu organizaciju
Samo komentarisite i dalje hvala vam![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|