Ne cudi me nimalo. Dobice ona vise od hiljadu, zato nece. Ko je jednom vidio sadrzaj telefon zenske koja imalo bolje izgleda (znaci nista posebno, samo iznad prosjeka), zna da one dobijaju nevjerovatne ponude i mogu da biraju. Radi se o cistoj aukciji koje one uopste ne pokrenu nego likovi koji su ocajni, koji nisu zaradili taj novac ili koji uopste ne razmisljaju.
Davno sam rekao na forumu ovdje da ce se placati 1000 eura da ti pokaze sisu na kameri. Findom, kupovina nosenog rublja po nevjerovatnim cijenama, Onlyfans koji im omogucava sto prije nije bilo moguce, ogroman broj feminiziranih muskaraca koje picka ne interesuje, feminizam, da ne nabrajam dalje.
Ove cijene sada nisu nista kakve ce biti. Tako sam govorio i prije pet godina i pogledajte sta se sad desava.
Muski su krivi. Kad nema potraznje, nema ni ponude, a kamoli aukcija picke... Ko misli da je crnka skupa, neka napise ovdje poruku za nekih 2-3 godine. Tih 300 maraka ce biti barem duplo. A nudice se daleko manje nego danas.
Opet kazem, treba zahvaliti muskarcima, pogotovo ovima sto vole findom, kupovanje koristenog vesa i dopustaju da se od njih radi skoro pa sve. Picka nije vrijedna tog ponizenja. Nije reklama za Crnku, ali s obzirom na okolnosti, ne vidim u cemu je problem. Eto, konobarice nece ni za hiljadu. Znaju da ce dobiti vise.