dzoker
Well-known member
vozila tog rent a car-a imaju masazu u sjedistimaOnaj što ložite ljude, broj je od rent a car.
Blage veze nema čovjek sa masažom

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vozila tog rent a car-a imaju masazu u sjedistimaOnaj što ložite ljude, broj je od rent a car.
Blage veze nema čovjek sa masažom
pa samo je retardirana budala mislila da je to nest sto se i stvarno nudi.. no mnoge clanove i treba lozit.. ko prati bh dio foruma zna na st amislim..Tako je, sad da li je od Rent a car ili izradjuje logo za firme pamto reklamira to sad nije ni bitno ali broj koji ostavljate ovako javno u 99% ili nema slike ili je slika nesto i fazonu onoga zbog cega ga i ostavljas, ovako na Viberu slika cccc.
Drugo profil ne odgovara ovdje na poruke, a ni na PP poruke, a nudi...
Trece ova slika gdje je ona navodno u roze sorcicu je skinuta sa Net-a, neka kineskinja u pitanju, pronasao je ja skeniranjem tj. sa skenerom preko telefona(google objektiv skener). Ova druga slika guzova ko zna cija je...
E sad, doticni/na ima mogucnost i da ospori a svi znamo kako se to radi...
Pozdrav![]()
150 je pola sata
[/QUOTE brate u Italiju imas da biras i puno su jeftinije nego u Sarajevu Italiju mozes biti kolko ti kod mores nema zurbe
Kome je do sexa na 50 stepeni , opasno za zdravljeCrnka ne odgovara na poruke za Mostar![]()
Konačno konkurencija u Mo , ana23 vs Anna+387 61 240 892 ponovo u mo![]()
Da nije to malo
Jebo te cuj 300 km pa nisi Sandra AfrikaDa nije to malo
Golemo, kakav je ovo sex u 3 bgt, muškarac očekuje i lezbo akciju u sexu u 3 u suprotnom to nema smislaJebo te cuj 300 km pa nisi Sandra Afrika
Jebo te cuj 300 km pa nisi Sandra Afrika
[/QUOT pa jeftinije je u dMoj brate bolje je rostilj zapaliti nego njima dati 300 kmGolemo, kakav je ovo sex u 3 bgt, muškarac očekuje i lezbo akciju u sexu u 3 u suprotnom to nema smisla
Nase su katastrofa,gledaju da zavrsis samo.A rijetko koja je ljepotica ,cijene za usluge nerealne.Sledeći 5 dana BL, tako mi reče.
Mislim za ove banjalučke funjare ( izuzev Ines,) izmislila svijet
Slaba ponuda pa im se možeNase su katastrofa,gledaju da zavrsis samo.A rijetko koja je ljepotica ,cijene za usluge nerealne.
+387 61 240 892 ponovo u mo
Imal staSlaba ponuda pa im se može
pa pun kurac kurvi u sarajevu samo sto ovako javno kada trazis to izgleda slabo.Moras biti povezan.Nedavno su zatvorili jedan lokal gdje su radile njih pet,sest pored kafica gdje sam godinama isao a nisam ni znao.Slaba ponuda pa im se može
Lik daje za picku pola sata 1000km i nece tako mi pricao a zna za neke konobarice pisao im i one ga blockpa pun kurac kurvi u sarajevu samo sto ovako javno kada trazis to izgleda slabo.Moras biti povezan.Nedavno su zatvorili jedan lokal gdje su radile njih pet,sest pored kafica gdje sam godinama isao a nisam ni znao.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|