Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Decko ti si pored hiva, pozitivan i na neke supstance reklo bi se...Ma nisam nista prije sigurno, odnose sam imao sa djevojkom dugogodisnjom prije, ovo je bio prvi put sa prostitutkom. Vjerovatno nista nemam, ali citao sam svasta pa me panika oko hiva pukla haha
Ma buraz ubi me psiha vjeruj, bolje je malo sadDecko ti si pored hiva, pozitivan i na neke supstance reklo bi se...
decko hoce da je u centru paznje vidis da je danguba ne zna sta ce od sebeDecko ti si pored hiva, pozitivan i na neke supstance reklo bi se...
E jebiga sad, samo dijelim svoje iskustvo jer vjerujem da je neko jos imao slicno, pa mi mozda moze nekako pomocidecko hoce da je u centru paznje vidis da je danguba ne zna sta ce od sebe
Hvala brate, fazon je sto je mene strah HIVa haos, nemam nikakvih simptoma nigdje osim blage prehlade i tjt... Citao sam mnogo i sanse su ravne nuli ali sam sebi umislio i dzabaPustite momka neka radi sta hoce.Ne radi nista lose , to bi svako ko u funjare ode trebao sa vremena na vrijeme otici.Dakle mjera predostroznosti da prije svega zastitimo svoju zenu/djevojku , i sve koje pozelimo kresnuti ili krešemo.Sve pohvale , tako se radi.Da ne bi imao dilemu , uradi svaki put.400KM je mali znak predostroznosti i sigurnosne mjere.Strah od zaraze nema samo budaletima i krembil koji bi mrtvog konja jebao samo da ga metne negdje.
Ne trebas se brinuti ali ako imas iole sumnje , odradis to da mozes mirno spavati.
Mene je recimo peckao glavic jedno 20 dana , sumnjao na gonoreju(inace su ti simptomi) ili nesto slicno , otisao dao bris , pokazao negativno , otici cu opet kroz 7-10 dana cisto da bakterija u koliko je i bilo nije bila u procesu evaluacije iako je proslo mnogo prije toga.
Sretno i velika podrska !
Ti si lud kakav hiv bgt, idi reci nekom da te opali šakom da ne misliš na glupostiHvala brate, fazon je sto je mene strah HIVa haos, nemam nikakvih simptoma nigdje osim blage prehlade i tjt... Citao sam mnogo i sanse su ravne nuli ali sam sebi umislio i dzaba
Toliko sam poludio buraz da sam jutros u 8 ustao i otisao testirat se... Negativan i sad moram cekati 3 mjeseca da ponovim. Nemam i ja mislim ali puko sam bas hahahaTi si lud kakav hiv bgt, idi reci nekom da te opali šakom da ne misliš na gluposti
Jesi vala pukotinaToliko sam poludio buraz da sam jutros u 8 ustao i otisao testirat se... Negativan i sad moram cekati 3 mjeseca da ponovim. Nemam i ja mislim ali puko sam bas hahaha
Mozda se likovi loze na babe, pa i nekrofilija je nestoZa Bobu im napišem da je rugoba, i likovi nastave smarat sa dodatnim pitanjima![]()
Hahahaha eto sta da radimJesi vala pukotina
Napusti forumHahahaha eto sta da radim
Nemoj ko Boga te molimNecu vise izvinite hahahahaha
Daj covjece boli nas kurac idi psihologu, popu, hodzi ispovijedi se ostavi nas na miruToliko sam poludio buraz da sam jutros u 8 ustao i otisao testirat se... Negativan i sad moram cekati 3 mjeseca da ponovim. Nemam i ja mislim ali puko sam bas hahaha
ali HIV je 99%Decko ti si pored hiva, pozitivan i na neke supstance reklo bi se...
a ne brini danas se ne umireod HIV-a.. nemas brigeHvala brate, fazon je sto je mene strah HIVa haos, nemam nikakvih simptoma nigdje osim blage prehlade i tjt... Citao sam mnogo i sanse su ravne nuli ali sam sebi umislio i dzaba
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|