usamljeni jahac
New member
A mogli bi se upoznati malo druzitiJa sam 165....blizu 190....a iskreno ni ne poznam nit jednu toliko visoku
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A mogli bi se upoznati malo druzitiJa sam 165....blizu 190....a iskreno ni ne poznam nit jednu toliko visoku
Pa ja i idem kod takvih koje ulazu u sebe, bez brige. I po nikome ja ne pljujem, samo odgovaram na sve besmislice koje si do sad ovdje nalupala, a ima ih ohoho.Pa sreco draga,odvoji vise love pa odi jebat ove koje ulazu u sebe ali za to nemas para jel tako...pa onda pljujes po curama kod kojih ides....ako ti one ne odg postoji rijesenje:NE JEBES VAN KUCE jel tako
Ja se duboko ispricavam gospodine....vase visocanstvo molim vas primite moje isprike....dobro si me nasmijao sadPa ja i idem kod takvih koje ulazu u sebe, bez brige. I po nikome ja ne pljujem, samo odgovaram na sve besmislice koje si do sad ovdje nalupala, a ima ih ohoho.
Da sreco nije im smjesno kad im pokazem kakvi se sve frajeri ovdje kurce...Steta sto ocito ekipi koja dode kod tebe nije smijesno ni najmanje…isprika prihvacena
Bahaha....drago moje nazovimo musko stvorenje....ja sam zena koja je zaposlena u firmi i to na vecoj poziciji nego sto si ti vjerojatno..tako da ne brini ti oko mog postenja ....a kad smo kod postenja ti si taj koji ide u nepostenje jer vj imas zenu doma a jebes KURVEEEEEEEER...samo da malo razmislis i zene su vam kurve.. jer ak ne jebete doma sta mislite ko njih odrzavaDraga moja nemojmo zaboraviti tko od nas dvoje pošteno radi za svoj novac te zašto je k**** pogrdni izraz
Pa vidis je.....imam vremena na pretek da jebem vas kvazi jebace u zdrav mozak...a ako zelite mozete se i naguzit da vam i supak malo promrdamO solo žena koja upražnjava slobodno vrijeme na sajtu o kurvama... j*** te led mora da ti je stvarno zanimljiv život direktorice![]()
Stručni naziv je masaža prostatePa vidis je.....imam vremena na pretek da jebem vas kvazi jebace u zdrav mozak...a ako zelite mozete se i naguzit da vam i supak malo promrdam
A ribica draga,strucni naziv je pegging;strap on koji sluzi za jebanje...kakvo masiranjeStručni naziv je masaža prostate![]()
A tako se kaže? Moram zapamtiti ako odlučim probati da ne kažem krivoA ribica draga,strucni naziv je pegging;strap on koji sluzi za jebanje...kakvo
Nije tvoj problem to koliko one zarađuju, nego to kaj ti zarađuješ toliko malo da si nemreš priuštit čak ni takve...Normalno da jebemo samo po forumu kad vec izgledate tako kako izgledate i radite u prostorima kakvim radite. Zalosno je jedino sto se izbor spao na vecinom takve pa iz tog razloga i zaradujete kako zaradujete.
Sreca jedino da ti imas love pa cekas na nudistickim plazama da ti uleti nesto dzabe haha jazavac maliNije tvoj problem to koliko one zarađuju, nego to kaj ti zarađuješ toliko malo da si nemreš priuštit čak ni takve...
Nemoj tako,Casanova ima predsjedničku plaću,moze on sebi priuštitiSreca jedino da ti imas love pa cekas na nudistickim plazama da ti uleti nesto dzabe haha jazavac mali
Zbog takvih debila decki koji su ok i korektni najebu bzvz....ja osobno imam milion slika,brojeva,videa pa nikad mi nije palo na pamet da objavim nekoga javno....da pisem kako se koji jebe,kako svrsava i ostalo.diskrecija je nesto sto normalna osoba zna i cijeni....vecina vas je ozenjena i trazi zabavu sa strane...kad ju dobije sere jer mora platit,pa se cjenka i na kraju jos pljuje po curama...ako ti nije odgovarala nemoj se vracat tamo...i problem rijesen....a ako bas vec imate potrebu da pisete napisi da nije bio ok a ne objavit slike,imena,brojeve....
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|