Ma sigurno ih ima samo oni koji ih jebu ne žele dijeliti,pa jbt da žene traže nekog tako,to bi se dijelilo šakom i kapom...Jel ima što u Karlovcu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma sigurno ih ima samo oni koji ih jebu ne žele dijeliti,pa jbt da žene traže nekog tako,to bi se dijelilo šakom i kapom...Jel ima što u Karlovcu?
Imaš onu sa švarče,prelistaj u natrag pa ćeš nać,mislim da piše i njen broj napiši recenziju ako ćeš ic....Zar nema niti jedna pa prima za pare a da nije prevara
Zar nema niti jedna pa prima za pare a da nije prevara
To ti uniforme gazeZna li itko ista o Martini Begovic,iz Slunja je mislim...?
na insta, pitao jel se udara za pare rekla da ne i da nikad nijeZna li itko ista o Martini Begovic,iz Slunja je mislim...?
Nije za pare, oće i bez para..kad voli i želiAk je to ta ja je imam
na insta, pitao jel se udara za pare rekla da ne i da nikad nije
Očito u mom pitanju nece ni za pareNije za pare, oće i bez para..kad voli i želi
Jel bio netko?Koji k. U karlovac kad dodju uvijek neke nebuloze
Kad si to gledao na stranici nema ni jedne sad u Karlovcu?Koji k. U karlovac kad dodju uvijek neke nebuloze
Prekjuce bila na proputovanjuKad si to gledao na stranici nema ni jedne sad u Karlovcu?
Izgleda da ju netko pokušava pimpat. Onako nije vrijedilo a ovako tek nikako.Jel bio neko kod one sa svarce jel radi jos i jel se isplati otic hica je
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|