Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Masaza i oral 80,seks 120,kod city centra je,ne radi u karlovcuJavi jesi uspio u inbox
Jesi bio kod nje, jel vrijedi čemu? Ko je jebo, jebo je ja i ona smo sad u vezi. Ko hoce jebat i punit samo ako mu nesmeta da gledam kako ju pumpa...
O kojoj to pricas?Ja i ona smo u vezi. Ko je jebo jebo je, ko hoce opet samo ako mi nesmeta da gledam kako ju jebe i puni...
Mala sa švarceO kojoj to pricas?
Onda imate prostorMala sa švarce
Trenutno ne al možeš ju napunit u autu ili vani...Onda imate prostor
Pozdrav, ima li novosti vezano za ovu godpođu,? Može li se do nje?Kako se zvala ona iz vikendice u Krnjaku? Shinn? Je li to još živo?
Nemoj zabavljati ljude, trazio sam te broj i od tada nema odgovora, ljudi ne gubite vrijeme bezveze sa ovimTrenutno ne al možeš ju napunit u autu ili vani...
Ta se odselila nekud u Dalmaciju ima tome već dosta godina.... ali samo kad se sjetim, sa njom si mogao šta i kako si htio, primala ga je ko da joj je zadnji.Kako se zvala ona iz vikendice u Krnjaku? Shinn? Je li to još živo?
da neki trol vjerovatnoNemoj zabavljati ljude, trazio sam te broj i od tada nema odgovora, ljudi ne gubite vrijeme bezveze sa ovim
Daj malo više o njoj, kako je izgledala?Ta se odselila nekud u Dalmaciju ima tome već dosta godina.... ali samo kad se sjetim, sa njom si mogao šta i kako si htio, primala ga je ko da joj je zadnji.
Odselila se u Rijeku,al se dobro jebala,i kako si htio i šta si htio.Hoš u dupe pizdu usta ,još je sa umjetnjakom karat pa joj strpati kirčinu uz umjetni pica joj se otvarala kako si htio.Ta se odselila nekud u Dalmaciju ima tome već dosta godina.... ali samo kad se sjetim, sa njom si mogao šta i kako si htio, primala ga je ko da joj je zadnji.
Di u Rijeku?Odselila se u Rijeku,al se dobro jebala,i kako si htio i šta si htio.Hoš u dupe pizdu usta ,još je sa umjetnjakom karat pa joj strpati kirčinu uz umjetni pica joj se otvarala kako si htio.
kakvih točno brojeva nije mi jasno, kad u Karlovcu niti u užoj okolici nema cure koja se oglašava, dakle sve koje se ševe se ševe sa sponzorima koji ih financiraju i imaju dovoljno za sebetko je za razmjenu brojeva cura iz ka neka se javi... imam od jedne nove
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|