Mala sa švarceO kojoj to pricas?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mala sa švarceO kojoj to pricas?
Onda imate prostorMala sa švarce
Trenutno ne al možeš ju napunit u autu ili vani...Onda imate prostor
Pozdrav, ima li novosti vezano za ovu godpođu,? Može li se do nje?Kako se zvala ona iz vikendice u Krnjaku? Shinn? Je li to još živo?
Nemoj zabavljati ljude, trazio sam te broj i od tada nema odgovora, ljudi ne gubite vrijeme bezveze sa ovimTrenutno ne al možeš ju napunit u autu ili vani...
Ta se odselila nekud u Dalmaciju ima tome već dosta godina.... ali samo kad se sjetim, sa njom si mogao šta i kako si htio, primala ga je ko da joj je zadnji.Kako se zvala ona iz vikendice u Krnjaku? Shinn? Je li to još živo?
da neki trol vjerovatnoNemoj zabavljati ljude, trazio sam te broj i od tada nema odgovora, ljudi ne gubite vrijeme bezveze sa ovim
Daj malo više o njoj, kako je izgledala?Ta se odselila nekud u Dalmaciju ima tome već dosta godina.... ali samo kad se sjetim, sa njom si mogao šta i kako si htio, primala ga je ko da joj je zadnji.![]()
Odselila se u Rijeku,al se dobro jebala,i kako si htio i šta si htio.Hoš u dupe pizdu usta ,još je sa umjetnjakom karat pa joj strpati kirčinu uz umjetni pica joj se otvarala kako si htio.Ta se odselila nekud u Dalmaciju ima tome već dosta godina.... ali samo kad se sjetim, sa njom si mogao šta i kako si htio, primala ga je ko da joj je zadnji.![]()
Di u Rijeku?Odselila se u Rijeku,al se dobro jebala,i kako si htio i šta si htio.Hoš u dupe pizdu usta ,još je sa umjetnjakom karat pa joj strpati kirčinu uz umjetni pica joj se otvarala kako si htio.
kakvih točno brojeva nije mi jasno, kad u Karlovcu niti u užoj okolici nema cure koja se oglašava, dakle sve koje se ševe se ševe sa sponzorima koji ih financiraju i imaju dovoljno za sebetko je za razmjenu brojeva cura iz ka neka se javi... imam od jedne nove
Prije upita probaj nazvat broj mobitela iz oglasa pa ces vidjet da ni ne zvoni, znaci broj je neaktivan i vjerojatno jos jedna u nizu prevara.
Hvala na razumnostiPrije upita probaj nazvat broj mobitela iz oglasa pa ces vidjet da ni ne zvoni, znaci broj je neaktivan i vjerojatno jos jedna u nizu prevara.
Vidim da si prepametanPrije upita probaj nazvat broj mobitela iz oglasa pa ces vidjet da ni ne zvoni, znaci broj je neaktivan i vjerojatno jos jedna u nizu prevara.
Gdje bude martina
Lp. PošaljiJavite se tko zeli broj on martine b
Posalji u inboxJavite se tko zeli broj on martine b
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|