Na kavi za upoznavanje se upoznate, pričate i dogovarate što ćete radit.A u čemu je ona to tako dobra?
Što se to događa na toj kavi za upoznavanje?
A onda kad se nađete na seansi, dobiješ što si tražio, a možda i malo više...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na kavi za upoznavanje se upoznate, pričate i dogovarate što ćete radit.A u čemu je ona to tako dobra?
Što se to događa na toj kavi za upoznavanje?
Ima li koja dostupna sad za vikend.kolega, poruka je iz 2021....
Mogu li se kod tebe naruciti za dominaciju. Obozavam sve kozu, stikle, bic itd.Treba mi bič.
Moze li broj mob.od gosopodarice iz Zg. Ako moze pomoc. Imam iskustva s gospodaricom.Nekomu poznata Miss Icy nekada bila na fetu?Ili zna nešto o njoj.
Nemam broj,neznam niti jel aktivna još.Moze li broj mob.od gosopodarice iz Zg. Ako moze pomoc. Imam iskustva s gospodaricom.
Jel moze ime gospodarice. Ako moze. Ili broj transice.Nemam broj,neznam niti jel aktivna još.
Miss icyJel moze ime gospodarice. Ako moze. Ili broj transice.
Skrasila se žena.Nije više aktivna Mistress Ivy. Deaktivirala je sve što je imala, fet, mail, google chat.
Sta bi mi prepoeucili. Molim pomoc. Hvala.Skrasila se žena.
Moj Buk ti si malo zabrijao, ne ide to baš tako lako kako si ti zamislio. Nađi ih na fetu i kreni moliti i preklinjati, i možda uspiješ za par mjeseci.Sta bi mi prepoeucili. Molim pomoc. Hvala.
Što više ponudiš to su ti veće šanse da nešto nađešSta bi mi prepoeucili. Molim pomoc. Hvala.
Nikako toPozdrav ekipa, ima netko iskustva sa https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/zrela-dama-55-god-oglas-5281909 ?
Znaci zanima me samo dominacija, dolazim u Zg uskoro, preko tel zvuci super, ako netko ima iskustva bio bih zahvalan![]()
Prijateljski savjet…..nemoj ići…..godine minimum 60 i losa uslugaPozdrav ekipa, ima netko iskustva sa https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/zrela-dama-55-god-oglas-5281909 ?
Znaci zanima me samo dominacija, dolazim u Zg uskoro, preko tel zvuci super, ako netko ima iskustva bio bih zahvalan![]()
Po čemu je loša usluga?Prijateljski savjet…..nemoj ići…..godine minimum 60 i losa usluga
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|