Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno , ima ih ovdje koji su ko Apoloni , plaćaju kurve za 60 EUR i one im sve dozvoljavaju .Pa možda zato jer joj je tak došlo, one isto gledaju kakav si ti
Bandit nikad ne laze…ali sam dole onak ko beba…a i gore..Pazi Banditu je pušila bez , kako sad tebi pušila s kondomom ?
Znaci da Bandit laže![]()
IstinaMamu im jebem! Ne možeš ih zakonom zabranit! Samo varaju ljude. I to su uglavnomtipovi iza takvih profila...
TocnoPa možda zato jer joj je tak došlo, one isto gledaju kakav si ti
Ja sam gore majmun al sam ćelav oko kurca, jebiga, vjerojatno je do tog, mada do sad nije bilo problema, većina je pušila bez, šteta za ovu jer ga dobro sauga al mi nije to to preko gumiceBandit nikad ne laze…ali sam dole onak ko beba…a i gore..
Istina je da stalno drka po mob u…da se malo bolje skoncentrira…bila bi odlicna..ali treba ju “odmotati”Ja sam gore majmun al sam ćelav oko kurca, jebiga, vjerojatno je do tog, mada do sad nije bilo problema, većina je pušila bez, šteta za ovu jer ga dobro sauga al mi nije to to preko gumice
Recimo da vjerujem vise tebi i znam da si iskren .Ja sam gore majmun al sam ćelav oko kurca, jebiga, vjerojatno je do tog, mada do sad nije bilo problema, većina je pušila bez, šteta za ovu jer ga dobro sauga al mi nije to to preko gumice
Meni dok sam bio zvonila joj druga stranka na vrata tako da sam odustalo...Mehanika
Poskupila na 55..![]()
Vitka crnka 40g!
Crnka 40g 170/55/3 poziva te na nezaboravno druženje u svoj ugodan prostor. Higijena i diskrecija 100%.Bez sms-a!www.oglasnik.hr
Bio neki dan. Lokacija iza Arena centra zgrada. Msm da je adresa Jarušcica. Žena nije bas najljepša u faci. Ima ok noge i guzica je dobra. Tepao sam ju od iza i svrsio u nju(kondom). Šteta 50 evrica pola sata.
Nego ,kaj si je naručila za gablec??Bio danas, faca prosjek, sise lijepe kao i tijelo, prvo razočaranje pušenje s gumicom, drugo razočaranje usred pušenja netko zvoni, veli dostava hrane, prekine pušiti i čeka dostavljača da joj donese gablec, ode cijela atmosfera u kurac, gablec stigne, nastavi ona, ne osjećam ništa preko te gumetine, idemo u doggy, nekak ga uguram jer je fino uska, svršavanje u kondom. Čisto odrađivanje, cura dobro izgleda kakvih sve odrona ima al me nije privukla da ponovim posjetu. Jebiga.
Na obje rukeJel ima tetovaže ?
Koja razlika? Dobis adresu iz prve tocnu..uz SavuPuno si rekao... Utrine, Sopot, Zaprude, Buzin?
Meni ne…ali vidi se da radi od prije…I naravno poznata od prije .
Da ja sam pokrenio temu i nije mi nitko dao konkretan odgovor nego samo seru o njenom izgledu. I mene zanima ako je netko bio koja su iskustva?![]()
Djevojka 19 god.
Djevojka 19 god., korpulentne građe, družila bi se isključivo u Vašem prostoru. Bez SMS-a i skrivenih brojevawww.oglasnik.hr
da li je netko bio?
ima njena tema ali se samo sere po njenom izgledu..
Nista momci, jedino sta vam preostaje je da sjednete u auto i da se sami uvjeriteDa ja sam pokrenio temu i nije mi nitko dao konkretan odgovor nego samo seru o njenom izgledu. I mene zanima ako je netko bio koja su iskustva?
problem je sto ja nisam iz zg pa bi ipak volio znati barem nesto o njoj da ne gubim vrijeme..Nista momci, jedino sta vam preostaje je da sjednete u auto i da se sami uvjerite
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|