Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dosadni ste vise.A ti ,ovo ti nije oglasnik da prodajes brojeve,vec forum gdje se razmjenjuju iskustva.To je moja razmjena i ponuda, ako ti ne odgovara slobodno zaobiđi u širokom luku
No sikiriki no
Javi se u privat. Ne mogu ti poslat poruku.Bok ekipa!
Imam broj od dvije malde cure iz kc, jedna 19 druga 24. Vitke linije... Javite se u pp
Javi se u privat. Ne mogu ti poslat poruku.
ja sam isto zainteresiranJavi se u privat. Ne mogu ti poslat poruku.
Netko joj stao na žulj vjerojatno!Di je nestala ona kraj crlenog lajbeka bila je dobra picka nema je
Produzi za ZgDolazim u Vž za koji Dan ima li tko kakve preporuke?
Ostajem dvije noci I Dan.
Ima u varazdinu samo rade na preporuku i imaju stalne.Je bolje ti je da ostanes u zagrebu jer u Varazdinu nema žive duše
Aj mali odjebi i ne zajebavaj s tim laznim brojevima kao prvo jadan si s tim porukama kao drugo i da je broj ok tko ce ti dati pare uozbilji se!!!!Dođi i ti na kavu samnom ponesi 2000 ako su brojevi validni pare su moje... Dogovoreno?
Bolje bi ti bilo da si ,odsjeo u zg ako zelis malo akcije a ujutro za vz.Dolazim u Vž za koji Dan ima li tko kakve preporuke?
Ostajem dvije noci I Dan.
Nema nista Manu malo idi na neke druge stranice mozda ti se posreci?!!!Ako zna tko kakvu može me preporučiti nekoj
|
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|