Može broj u ppJavi se
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Može broj u ppJavi se
Daj posalji neki brojTri Varazdinke sa Seeking-a: LuxyLux, InnocentCutie i Bebi25. Ima dosta toga u Vz, cudi me da vam ja iz Zg moram to pisati. InnocentCutie je bombica, ostale probao nisam, ali izgledaju super.
Zašto? Nije normalna?Jbt bio prije god.. dana bježi od toga..
Moze meni broj?Pozz svima
Imam brojeve od dviju cura iz kc, jedna je 19 god druga 24 god... Javite se u pp za vise info
Uuuu stari moj radin na tome dugo i neman uspjeha. Ali niti glasinu nisam dobioJel se mogu u vž, kc, čk, naći sub cure, 18-38 god?
Imao si oglas ili?Uuuu stari moj radin na tome dugo i neman uspjeha. Ali niti glasinu nisam dobio
BokZnači javim se liku koji ne znam koji put piše da hoće broj,razmjena, ima ko šta?pitanja,čuda,ja se javim u pp kad on meni,ko si ti?šta hoču i sl.ok momak čao...takvih vas je puno,puno,puno ali u tom moru nadam se ne gubim nadu da postoji neko normalan željan strasti koja mu fali kod kuče...Postoji ovdje neki normalan čovjek od 40do50g u ovoj županiji za na duže po mogućnosti oženjen jer hoču samo dobrog ljubavnika a za sve ostalo dogovorimo se u porukama.Smarači ne oduzimajte mi vrijeme.
Znači šizofrenijaLidija je muško,ne nasjedajte.Ima više profila i piše sam sa sobom.Provjereno.
a kak je izgledalaDi je nestala ona kraj crlenog lajbeka bila je dobra picka nema je
može opiši cure i daj recenzije i kontaktPozz svima
Imam brojeve od dviju cura iz kc, jedna je 19 god druga 24 god... Javite se u pp za vise info
Ne radi više tak velijua kak je izgledala
Nek si ti otvorio profil pred par dana da nam svima pošalješ tvoje kontakte.Pozz svima
Imam brojeve od dviju cura iz kc, jedna je 19 god druga 24 god... Jedna bolja od druge. 100/10 sex bombe Javite se u pp za vise info
Može brojeviPozz svima
Imam brojeve od dviju cura iz kc, jedna je 19 god druga 24 god... Jedna bolja od druge. 100/10 sex bombe Javite se u pp za vise info
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|