a vidis ja bi joj dao tih 12000 bez beda ...cisto da mogu reci da sam je jebaoNe bih s njome jer je seljanka u faci.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a vidis ja bi joj dao tih 12000 bez beda ...cisto da mogu reci da sam je jebaoNe bih s njome jer je seljanka u faci.
Kao da bi ti netko vjerovao.a vidis ja bi joj dao tih 12000 bez beda ...cisto da mogu reci da sam je jebao
a vidi da li to uopce ima smisla ? nema barem meni .... mozda netko u takvim pricama gusta ali ne vidim smisaomozes ti i sad da pricas da si je jebao
Ja odmah placa al msm da nije istinaNavodno 500€ + soba u hotelu s 5 zvjezdica
Koji si ti fucking kralj.Molio bih kontakt u inbox od Lidije B. Ako vec kazete da imate broj.
Imaš prvo gazda za tu lovu one bi kod mene osam dana stojale u reduŠto onda? Sve i jedna u rangu je Lidije.
Me znam je li je ili nije istina. Znam samo da 12k ne bi dao. U prethodnom komentaru sam napisao što bi napravio, te još zaradio.
Nije rečeno da iman broj. Jer ga nemogu ni dobit. Iz dva razloga jer ga neću ni tražit pošto neman te novce a drugi razlog zašto neću dobit broj je jer i lik koji ga ima zna da neman te novce.Molio bih kontakt u inbox od Lidije B. Ako vec kazete da imate broj.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|