Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a jebe se za tu svotu?Bome neki dan kada sam vidio na jednoj slici Maju Šuput bez šminke i onih filtera koji uljepšavaju slike, dvaput bih razmislio dali bi dao 500 eura, da je ne znam kakva "zvjerka" sa estrade.
Kak doći do videaTj. imam video
Video??Kak doći do videa![]()
Nije ona na videuVideo??
12 000 eura noć. Prijatelj doša do kontaktaMene osobno jako zanima lidija bačić, dao bi bubreg da ga mogu njoj stavit
da takve su price da je to cijena...a sada jel istina ili ne...ja osobno ne vjerujem u to12 000 eura noć. Prijatelj doša do kontakta
....a ništa, moramo čekati da ostari....pašće to ispod iljadarke, kad tad...12 000 eura noć. Prijatelj doša do kontakta
To mu je rekla.da takve su price da je to cijena...a sada jel istina ili ne...ja osobno ne vjerujem u to
Mene zanima kako je ona došla do tog broja.12 000 eura noć.
matematikomMene zanima kako je ona došla do tog broja.
sve su one krenule sa 100 - 200......kako im raste popularnost tako raste i cijena.....ponuda x potraznja x ekskluziva = 12 000Mislio sam više na hodogram. Je li krenula od 100, 200....?
Što onda? Sve i jedna u rangu je Lidije.ali to nije lidija...mislis da ako je to istina da njoj ne stoje u redu ? ja mislim da je lista cekanja za tu cijenu
ti ne bi...onaj tko ima na racunu xxxxxxx novaca ...njemu se hebe jel 12 ili 12000.....a lidija je ipak lidijaŠto onda? Sve i jedna u rangu je Lidije.
Me znam je li je ili nije istina. Znam samo da 12k ne bi dao. U prethodnom komentaru sam napisao što bi napravio, te još zaradio.
Ne bih s njome jer je seljanka u faci.ti ne bi...onaj tko ima na racunu xxxxxxx novaca ...njemu se hebe jel 12 ili 12000.....a lidija je ipak lidija
Navodno je od našeg direktora s sin bio s njom i platio 9k eura12 000 eura noć. Prijatelj doša do kontakta
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|