S obzirom da tu jebu debele i stare (ili cak nekad debele stare), ova je bar mrsava i mlada ak nista drugo lol.izgleda ko musko u faci. muski rod je doslovno postao pickopacenici da bi netko ovo placao majko mila..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
S obzirom da tu jebu debele i stare (ili cak nekad debele stare), ova je bar mrsava i mlada ak nista drugo lol.izgleda ko musko u faci. muski rod je doslovno postao pickopacenici da bi netko ovo placao majko mila..
Da da, a nakon što je Nives svoje otpivala i odstriptizirala došao je i Elvis Presley na veliki bambus....Sta se tice nives, najbolje je preko menadžera njenog
Jedan poznanik mi je tvrdio kao da su je zvali za pivat na momackoj on mu je reka cili cjenik...pivanje, striptiz...
i meni se cini da bi mogla bit strastvena. gledao sam neki intervju s njom gdje prica da je normalno gledat druge dok si u vezi i otic s drugim dokle god si iskren prema onome s kime si. kao ne misli na varanje nego dosta opusteno dozivljava prekide. mozda je to moja masta a mozda progovara o sebi samo na fin nacin.Jel možda mala Dimšićka među njima ? Izgleda pitomo, ali imam neki filing da se jebe k'o štuka...
A postoje njene slike a da li je u prometu ko znaA Mirta Šurjak
Lijepo...i meni se cini da bi mogla bit strastvena. gledao sam neki intervju s njom gdje prica da je normalno gledat druge dok si u vezi i otic s drugim dokle god si iskren prema onome s kime si. kao ne misli na varanje nego dosta opusteno dozivljava prekide. mozda je to moja masta a mozda progovara o sebi samo na fin nacin.
Dali su to slike iz vremena dok je bila prirodna lijepa ili iz vremena nakon što je postala neprirodno nabotoksirano ružna ?A postoje njene slike a da li je u prometu ko zna
insta su pozerice uglavnom tako da stoji opaska kako su bezvezne u plahtamaLijepo...
Meni su uvijek nekako sa estrade privlačnije te što se ne naslikavaju polugole po instagramu...kao što rekoh, pere me osjećaj da se bolje krešu nego instagramuše...
mislim da ona spada u onu skupinu sredovjecnih zena kojoj moras izrudarit libido, i to traje i traje i traje. i kad konacno onakav sav umoran i zaprljan nades grumen zemlje i ocekujes u njemu nekakav dijamant, razmrvis taj grumen i u njemu pronades govno od zohara.Jel se zna šta za Mirnu Berend navodno voli mlađe
Kako doći uopće do menadžera?Sta se tice nives, najbolje je preko menadžera njenog
Jedan poznanik mi je tvrdio kao da su je zvali za pivat na momackoj on mu je reka cili cjenik...pivanje, striptiz...
bio si? ide za pare?Evo, jos jedna buba: dostupna je i kcer od jednog poznatog voditelja na HRT-u. Voditelja parapsiholoskih emisija. Mala je k'o bomboncic, pocevsi od kovrcavih vlasi na dalje..
Udijeli neki kontakt u inboxEvo, jos jedna buba: dostupna je i kcer od jednog poznatog voditelja na HRT-u. Voditelja parapsiholoskih emisija. Mala je k'o bomboncic, pocevsi od kovrcavih vlasi na dalje..
Kojeg voditelja
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |